:: Letovanje 2014 / Leto 2014 :: Crna Gora :: Budva ::
 

ADMIRAL 3* - BUDVA

Položaj hotela: Hotel Admiral nalazi se u gradu Budvi, na najlepšem delu Crnogorskog primorja. Smešten na samo 300m od Slovenske plaže.
Hotelski sadržaj: Ovaj luksuzni hotel nudi gostima izuzetan komfor, vrhunsku uslugu i izvanrednu internacionalnu kuhinju. Hotel Admiral ima ukupno 32 klimatizovane sobe koje se šire na tri nivoa, od kojih su 18 sa francuskim ležajem (u 7 soba postoji mogućnost korišćenja i pomoćnog ležaja - sofe), a ostalih 14 u kombinaciji odvojenih ležaja. U sklopu Hotela Admiral nalazi se Restoran Admiral, Letnja bašta i Aperitif Bar. Hotelski A La Carte Restoran Admiral raspolaže sa 60 mesta i nudi svojim gostimaizvanrednu nacionalnu i internacionalnu kuhinju. Letnja bašta pruža potpuni ugođaj i idealno je mesto za opuštanje i uživanje. Provedite prijatne sate u ambijentu Aperitiv Bara gde se možete osvežiti asortimanom alkoholnih i bezalkoholnih pića. Pored toga u Aperitiv Baru postoji Internet-TV kutak. U okviru hotela nalazi se otvoreni bazen sa đakuzijem, koji je  opremljen sa ležaljkama i suncobranimaž.  Voda u bazenu se svakodnevno održava, najmanja dubina vode je 1.10m a najdublja 1.80m.
Sobe: Sobe Hotela Admiral su opremljene sa plazma TV, kablovskom TV stanicom uključujući hotelski Info kanal, telefonom, fenom i mini barom.
Usluga: polupansion - doručak, večera - buffet servis (samoposluživanje).

 
 
 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT