:: Letovanje 2014 / Leto 2014 :: Crna Gora :: Petrovac ::
 

DJURIĆ 3* - PETROVAC

Hotel Đurić *** je objekat koji se nalazi u Petrovcu na moru na oko 200m udaljen od glavne Petrovačke plaže. U sklopu objekta se nalazi 20 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica, hotelski bazen sa hidro i aero masažom, recepcija, restoran i sauna. Hotel je renoviran 2012. godine.Sve smeštajne jedinice su opremljene svojim kupatilom, klima uređajem, kablovskom televizijom, mini-barom, sefom, fenom, telefonom. Četiri dvokrevetne sobe su jedine koje nisu sačinjene iz dve prostorije, dok sve druge sobe čine dve prostorije koje su odvojene. Pored standardnih dvokrevetnih soba hotel poseduje i deset junior suite soba i šest apartmana
Struktura soba/apartmana:
Soba 1/2: U sobi se nalazi francuski ležaj (160x200), LCD 26'' sa satelitskim i domaćim kanalima, radni sto, mini bar, klizni plakar, sef, klima uređaj. Kupatilo sa tuš kabinom, fenom i kozmetičkim priborom. Sobe su okrenute ka ulici.
Junior suite A: Čine ih dve odvojene sobe. U prvoj sobi se nalazi sofa ležaj (pomoćni krevet za razvlačenje 160x190). Druga soba je spavaća. U njoj se nalazi francuski ležaj (160x200), LCD 26'' sa satelitskim i domaćim kanalima, klizni plakar, sef, radni sto, mini bar, klima uređaj. Kupatilo sa tuš kabinom, fenom i kozmetičkim priborom. Sobe su okrenute ka moru i imaju pogled na hotelski bazen
Junior suite B: Čine ih dve odvojene sobe. U prvoj sobi se nalazi sofa ležaj (pomoćni krevet za razvlačenje 160x190), klizni plakar, sef. Druga soba je spavaća. U njoj se nalazi francuski ležaj (160x200), LCD 26'' sa satelitskim i domaćim kanalima, radni sto, mini bar, klima uređaj. Kupatilo sa kadom, fenom i kozmetičkim priborom. Sobe su okrenute ka dvorištu.
Apartman 1/2+2: Čine ih dve odvojene sobe. U prvoj sobi se nalazi sofa ležaj (pomoćni krevet za razvlačenje 160x190), čajna kuhinja sa frižiderom. Druga soba je spavaća. U njoj se nalazi francuski ležaj (160x200), LCD 32'' sa satelitskim i domaćim kanalima, radni sto, mini bar, klizni plakar, sef, klima uređaj. Kupatilo sa kadom, fenom i kozmetičkim priborom. Okrenute su ka dvorištu ili ka moru i imaju pogled na hotelski bazen. U spavaćoj sobi je moguće dodati pomoćni ležaj standardnih dimenzija. Objekat nudi wireless internet na javnim površinama hotela, korišćenje PC računara, fax, parking na upit, sef na recepciji, krevetac i stolica za bebe. Takođe, hotel ima svakodnevnu uslugu sobarica, svakodnevno se menjaju peškiri, a zamena posteljine je svakih pet dana. Nešto što ne treba zaboraviti je mogućnost pranja veša i room service.

 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT