:: Letovanje 2019 / Leto 2019 :: Grčka :: Halkidiki ::
 

LETOVANJE HALKIDIKI
KASSANDRA

Jedinstvene vile i luksuzni apartmani su nešto novo u našoj agencij i sigurni smo da će upotpuniti našu ponudu. Namenjeni su svima onima koji vole luksuz, mir, privatnost i pre svega diskreciju, kao i onima koji vole da budu smešteni u centru zbivanja i na samoj plaži. Kvalitet smeštaja i usluge koje nude Sunny Villas nije moguće naći u severnoj Grčkoj, a tako locirane luksuzne apartmane kao što su Flegra Beach, ne postoje na poluostrvu Kasandra. Uživajte, SABRA, 100% ODMOR.

Sve cene hotelskih usluga i sadržaja navedene u opisima, a ne u cenovniku (izvor: hotelski i sajtovi grčkih turoperatora) su podložne promeni, na šta agencija ne može imati uticaja. Svi opisi, fotografije i podaci o hotelima su preuzeti sa zvaničnih sajtova hotla i/ili dobijeni od lokalnih partnerskih agencija preko kojih se rade rezervacije. Agencija ne može biti odgovorna ukoliko su neki opisi, fotografije i podaci nepotpuni, naknadno promenjeni ili pogrešni.
Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija najčeše do 48 sati po uplati ili duže, do odgovora hotela. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća ili se radi novi upit pod tada važećim, eventualno novim uslovima prodaje.
 
Odaberite vilu / apartmane:
 

Hanioti - lux privatne vile

Sunny Villas
Resort&Spaobavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

HALKIDIKI LUX VILE I APARTMANI - KASSANDRA:

Halkidiki na mapi Grčke
Mapa Halkidikija
Mapa Kasandre
Autobuski prevoz
Avio prevoz
Sopstveni prevoz
Osiguranje (i vize)
Izleti

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT