:: Letovanje 2011 / Leto 2011 :: Grčka :: Krf :: Krf apartmani ::
 

MARICAS - KRF

Vila je smeštena u divnom vrtu sa zelenilom, cvećem i palmama. Udaljena samo 100 m od lepe, dugačke peščane plaže, okružena prodavnicama, kefeterijama i restoranima u lepom ambijentu gradića - plaže koji pruža miran porodični odmor. Dvokrevetni apartman sadrži sobu sa dva standardna ležaja, kuhinja (frižider, sudopera, šporet, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo - tuš/wc, TV i balkon sa garniturom za sedenje. Trokrevetni apartman sadrži dve sobe (jedna soba sa dva standardna ležaja, druga soba sa jednim standardnim ležajem), kuhinja (frižider, sudopera, šporet, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo - tuš/ wc, TV i balkon sa garniturom za sedenje. Četvorokrevetni apartman sadrži dve sobe (jedna soba sa dva stand. ležaja, druga soba sa dva stand. ležaja i sa jednim pomoćnim ležajem), kuhinja (frižider, sudopera, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo - tuš/wc, dva TV-a i balkon sa garniturom za sedenje. Vila je B kategorije.


obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


KRF APARTMANI:

Mapa Krfa
Ostale vile na Krfu
Osiguranje (i vize)
 
Legenda: NA - najam studija/apartmana   Studio 02 - dvokrevetni studio   App 02 - dvokrevetni apart.   App 03 - trokrevetni apar.   App 04 - četvorokrevetni apartman
Download cenovnika:   Krf - apartmanski smeštaj 10/11 noćenja    Krf - apartmanski smeštaj 14/15 noćenja

AUTOBUSKI PREVOZ - autobusom turističke klase (klima-video-audio)  BEOGRAD • KRF • BEOGRAD:

CENA  AUTOBUSKOG PREVOZA: 
naznačena je u tabeli. Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište u autobusu. 

PROGRAM PUTOVANJA: 
Prvi dan: polazak autobusa u 14:00h iz Beograda (Sava Centar - savska strana), iz Novog Sada (parking Zelj. stanica) u 12:00h. Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Boravak u izabranom objektu i sa izabranim uslugama. Povratak sa Krfa je oko 16:00h poslednjeg dana boravka.

U CENU  ARANŽMANA JE UKLJUČENO:  
Autobuski prevoz na relaciji Beograd-Krf-Beograd sa pratiocem grupe, prevoz trajektom Igumenica-grad Krf-Igumenica (vožnja traje oko 80 minuta u jednom pravcu),  smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge za termin prema tabeli, servis predstavnika agencije i troškovi organizacije programa.

AVIO PREVOZ  (poseban čarter let)  BEOGRAD • KRF • BEOGRAD:

CENA  AVIO PREVOZA: 
naznačena je u tabeli. Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište u avionu.

PROGRAM PUTOVANJA:  
Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travela na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Predviđeno vreme sastanka na aerodromu - 06:00h, vreme poletanja - 08:00h. Dan polaska - poletanja aviona je datum iz tabele. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme sastanka putnika i poletanja aviona. Boravak u izabranom objektu i sa izabranim uslugama. Poletanje sa Krfa je poslednjeg dana boravka.

U CENU  ARANŽMANA JE UKLJUČENO:  
Avio - čarter let na relaciji Beograd-Krf-Beograd, smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge za termin prema tabeli, servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

________________________________________________________________________________________________________

U CENU  ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:  
• troškovi zdravstvenog putnog osiguranja
• troškovi transfera aerodrom - hotel - aerodrom u iznosu od 15 € po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.). 
• aerodromska taksa i avio osiguranje u Beogradu i na Krfu u iznosu od 38 (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Plaćanje u agenciji. Taksa je podložna promeni.
• taksa za poskupljenje goriva u iznosu od €, (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Plaćanje u agenciji. Taksa je podložna promeni.
• doplata za dodatni prevoz Novi Sad - Beograd  - Novi Sad u iznosu od 2.000 dinara po osobi
• individualni troškovi putnika i ostale nepomenute usluge

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke  na dan uplate.
Uplata u celosti ili 40 % od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja – gotovinski, čekovima građana na jednake mesečne rate do 15.12.2011. god. ili platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express),  najkasnije 15 dana pre putovanja. Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate.
Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koj se vrši u dinarima po prodajnim kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja.

NAPOMENA:
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu.  Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša.
Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
• sobe se koriste prvog dana iz tabele najkasnije od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i posebno su opisani u svakom smeštajnom objektu.

Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika.
Krajnji rok za otkaza aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora.