:: Letovanje 2018 / Leto 2018 :: Grčka :: Krit :: Hersonisos hoteli ::
 

CRETA MARIS BEACH RESORT 5* - KRIT

Izuzetno moderan i lep resort hotel sa pet zvezdica, koji vas već na prvi pogled ne ostavlja ravnodušnim. Kreiran sa ljubavlju i pažnjom do najsitnijih detalja, sa bogatim i modernim sadržajem. Nastao je kao hotelsko naselje od dva prestižna luksuzna hotela Creta Maris i Terra Maris. Odlikuje ga odlična 250m peščana plaža, brojni bazeni, prostrane i luksuzno uređene sobe, restorani sa prvoklasnom kuhinjom. Creta Maris je pravo mesto za vaše kompletno uživanje tokom odmora.
Položaj hotela: u zalivu, na sopstvenoj plaži, na domak Hersonissosa.
Hotelski sadržaj: plaža dužine 250m sa ležaljkama, suncobranima, beach barovima, animacijom i vodenim sportovima, uređeni vrt na 26 hiljada kvm, 6 većih ili manjih bazena sa ležaljkama i suncobranima, 4 dečja bazena i 2 zatvorena bazen sa hidro masažom, dva glavna restorana i 4 a la carte restorana sa grčkom i internacionalnom kuhinjom, šest barova i kafeterija, disko klub, wireless internet, spa i welness centar, fitnes centar, sportovi na vodi, tri teniska terena, mini golf, stoni tenis, bilijar, odbojka na plaži, animatorski tim sa programom za odrasle i decu, večernji zabavni i muzički programi, disko klub.
Sobe: bungalov sobe, veoma komforne, klimtizovane i poseduju TV, sef (uz doplatu), telefon, mini bar, kafe aparat, peglu, internet, fen, kupatilo i balkon.
Usluga: all inclusive (sve uključeno) – doručak, ručak i večera – samoposluživanje (prema pravilima hotela).
Sadržaj usluge sve uključeno (all inclusive) možete pogledati na sajtu hotela.

 
 
 
 
 
 

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


KRIT RETIMNO HOTELI:

Mapa Krita
Hersonisos hoteli
Osiguranje (i vize)