:: Letovanje 2013 / Leto 2013 :: Grčka :: Krit :: Hersonisos hoteli ::
 

HERSONISSOS PALACE 4*
KRIT

Lokacija: u centru Hersonisosa, na samoj gradskoj peščanoj plaži. Sadržaj: otvoren i zatvoren bazen, restoran, kafeterija, bar, snack bar, mini market, sauna, fitness, stoni tenis, bilijar, tenisko igralište, animatorski i zabavno muzički program. Sobe: klima, fen, sef, telefon, TV, frižider, balkon. Usluga: polupansion (doručak–večera) buffet servis (samposluživanje). Klima i sef se doplaćuju na recepciji.

 

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


KRIT HERSONISOS HOTELI:

Mapa Krita
Hersonisos hoteli
Osiguranje (i vize)
PAKET ARANŽMAN (hotelski smeštaj i avio prevoz) - 7/10/11 noćenja
Cena po osobi: 3.500,00 dinara (deca 0-12 godina 2.500,00 dinara) + cena prevoza u tabeli u Eur + cena smeštaja u tabeli u Eur
PREVOZ - AVIONOM
155 Eur (dete od 0 do 2 godine - besplatno)
HOTEL
TIP SMESTAJA
USL.
16.06.
23.06.
03.07.
14.07.
24.07.
04.08.
14.08.
25.08.
04.09.
broj noćenja:
 
7
10
11
10
11
10
11
10
10
HERSONISSOS PALACE  4*
Hotel na plaži sa bazenom
standardna soba
PP
329
459
509
549
629
569
629
519
399
treći pom.ležaj
229
329
359
389
439
399
439
369
279
I dete 2-12g.
besplatno
II dete 2-12g.
149
209
229
259
299
269
299
229
199
doplate
po osobi danu: all inclusive - 17€
Legenda: ND - noćenje sa doručkom   PP - polupansion (dorućak i večera)  AI (all inclusive) - sve uključeno (doručak/ručak/večera - buffet servis - samoposluživanje)
standardna soba - dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem
Download cenovnika:   Krit - hotelski smeštaj

DINARSKI DEO ARANŽMANA: 
plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta, iznos je naznačen u tabeli.

CENA AVIO PREVOZA: 

cena je po osobi. Naznačena je u tabeli u Eur (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.

CENA SMEŠTAJNIH USLUGA:

cena je po osobi, naznačena je u tabeli u Eur (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin, objekat i uslugu.

AVIO PREVOZ (poseban čarter let)  BEOGRAD • KRIT • BEOGRAD:
PROGRAM PUTOVANJA:  Dan polaska - poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10/11.dan: boravak u izabranom terminu (10 ili 11 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama. 11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Krita prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

U CENU AVIO ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
Avio - čarter let na relaciji Beograd-Krit (aerodrom Heraklion)-Beograd, izabrane pansionske usluge (10 ili 11 noćenja) u hotelu prema tabeli, servis predstavnika i animatora agencije i troškovi organizacije programa.

U CENU AVIO ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja, troškovi transfera aerodrom - hotel - aerodrom u iznosu od 19€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.), aerodromska i druga taksa u Beogradu i na Kritu  cca 38€, YQ taksa za poskupljenje goriva cca 10€. (takse ne plaćaju deca od 0-2 god, plaćaju se u agenciji, u dinarskoj ptotivvrednosti. Cene taksi određuje avio prevoznik 10 dana pre početka realizacije charter prevoza), individualni troškovi putnika i ostale nepomenute usluge.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke  na dan uplate.
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 40 % od cene aranžmana, a ostatak – gotovinski, čekovima građana na jednake mesečne rate do 15.12.2013. godine ili platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express),  najkasnije 15 dana pre putovanja.Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate.
Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koj se vrši u dinarima po prodajnim kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja.

OPŠTE NAPOMENE:
- Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
- Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
- Rezervacijehotelasevršepouplaćenojakontaciji40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvđenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
- Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
- Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na šta agencija ne može imati uticaja.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika.
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

UPOZORENJE:
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

VAŽNO:
U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta - putna taksa u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.

Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika.
Krajnji rok za otkaza aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Belvi,  licenca broj OTP 180/2010, izdao APR, Registar turizma 09.02.2010. godine
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora
Cenovnik br. 2 od 10.02.2013.