:: Letovanje 2017 / Leto 2017 :: Grčka :: Parga ::
 

LETOVANJE PERDIKA, PARGA i PREVEZA

Parga je “kompletno” letovalište i u njoj svako može pronaći nešto za sebe: gradska luka, dugačko šetalište uz more, dve gradske plaže, velika Valtos plaža u neposrednoj blizini grada, mnogo malih skrivenih plaža u malom skupu ostrva u zalivu, stara gradska tvrdjava iz XIV veka, izbor mnogobrojnih izleta (krstarenje, Krf, Paxi, Albanija, Igumenica, Lefkada, obližnji manastiri i crkve..., nezaboravan zalazak sunca... Perdika se nalazi izmedju Parge (20 km) i Igumenice (30 km) na jonskom obali. Perdika je živopisno tradicionalno grčko selo nekoliko kilometara iznad obale. Pored pravog odmora, kupanja u besprekorno čistom moru na nekoliko desetina prelepih skrivenih plaža, arhipelag zajedno sa jonskim ostrvima je pravi raj za nautičare. Ammoudia se nalazi izmedju Parge (25 km) i Preveze (45 km), na obali jonskog mora. Do ovog lepog, kod nas ne mnogo poznatog letovališta, stiže se veoma lako i brzo, za manje od 3 i po sata vožnje novim autoputem od grčke granice (Egnatia Odos). Ammoudia je smeštena u prelepom zalivu sa tirkizno plavim morem i velikom peščanom plažom, možda i jednom od najlepših na obali jonskog mora. Vrachos Beach se nalazi na pola puta izmedju Parge (35 km) i Preveze (35 km), na obali jonskog mora. Vrachos Beach je smešten na prelepoj, preko dva kilometra dugoj peščanoj plaži. Pored lepog  šetališta pokraj plaže, nalazi se veliki broj kafića, klubova i odličnih ribljih taverni i restorana.

Sve cene hotelskih usluga i sadržaja navedene u opisima, a ne u cenovniku (izvor: hotelski i sajtovi grčkih turoperatora) su podložne promeni, na šta agencija ne može imati uticaja. Svi opisi, fotografije i podaci o hotelima su preuzeti sa zvaničnih sajtova hotla i/ili dobijeni od lokalnih partnerskih agencija preko kojih se rade rezervacije. Agencija ne može biti odgovorna ukoliko su neki opisi, fotografije i podaci nepotpuni, naknadno promenjeni ili pogrešni.
Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija najčeše do 48 sati po uplati ili duže, do odgovora hotela. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća ili se radi novi upit pod tada važećim, eventualno novim uslovima prodaje.
 
Odaberite hotel:

Perdika / Karavostasi

 

Karavostasi
Beach 3*

popust do 8%
do 30.06.2017

 Parga

Acrothea 3*

Parga
Beach 4*

popust do 8%
do 30.06.2017
popust do 7%
do 30.06.2017

Vrachos Beach / Preveza

 

Myrto 2*

popust do 8%
do 30.06.2017

Ligia / Preveza

 

Dimitra 3*

popust do 7%
do 30.06.2017

Kanali / Preveza

Poseidon
Beach 3*

Kanali
Beach 3*

popust do 7%
do 30.06.2017
+SPECIJALNA PONUDA
popust do 8%
do 30.06.2017


obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PARGA I PERDIKA HOTELI:

Parga na mapi Grčke
Mapa regije 1
Mapa regije 2
Autobuski prevoz
Sopstveni prevoz
Osiguranje (i vize)

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT