:: Letovanje 2014 / Leto 2014 :: Grčka :: Zakintos :: Zakintos apartmani ::
 

MARIA MARE - ARGASSI ZAKINTOS

Nešto najbolje po našem i vašem izboru. Vila kao iz bajke. Sve što je potrebno za vrhunski odmor. Vila kojoj zavide i hoteli najviše kategorije. Prepoznatljiva i poznata po funkcionalnom i vrhunskom arhitektonskom rešenju sa opremom i nameštajem najvišeg kvaliteta i najmodernijeg dizajna. Vila ima sopstevni parking.
Lokacija: Smeštena je u centru mirnog dela Argasija u predivnom sopstvenom vrtu sa negovanom engleskom travom sa velikim bazenom i na sopstvenoj plaži. Preko puta vile nalazi se prestižni kompleks Green Frog koji sadrži: koktel-café bar, restoran, super market, internet café i wireless internet.
Sadržaj: Objekat poseduje 35 apartmana, recepciju, veliki bazen sa ležaljkama i suncobranima, pool bar, predivan vrt i sopstvenu plažu.
Porodični popust: u vili Maria Mare je obezbeđen besplatan boravak za decu do 12g. Detalji su naznačeni u cenovniku.
Apartman 02 i 03: apartmani se sastoje od prostrane sobe sa dva ili tri odvojena kreveta, izdvojenom prostranom kuhinjom (frižider, ugradni šporet sa dve ringle, električni bokal, posuđe za odgovarajući broj osoba), klimom, TV-om. Kupatilo - tuš/wc sa peškirima. Prostrana terasa sa garniturom za sedenje.
Apartman 04 (2+2): apartmani se sastoje od prostrane sobe sa dva standardna ležaja i dva ležaja za decu svih uzrasta (na sprat), izdvojenom prostranom kuhinjom (frižider, ugradni šporet sa dve ringle, električni bokal, posuđe za odgovarajući broj osoba), klimom, TV-om. Kupatilo - tuš/wc sa peškirima. Prostrana terasa sa garniturom za sedenje.
Klima - doplata 6 € dnevno, sef - doplata 2 € dnevno. Plaćanje na recepciji.

 
 
 

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


ZAKINTOS APARTMANI:

Mapa Zakintosa
Ostale vile na Zakintosu
Osiguranje (i vize)