:: Letovanje 2011 / Leto 2011 :: Hrvatska :: Dalmacija :: Dalmacija privatne vile ::
 

VILA RUSTICA

Vila Rustica u Konavliji je luksuzna vila, napravljena od kamena. Opremljena je stilskim nameštajem. Sastoji iz renoviranih zgrada starijeg datuma na površini od 2500m², ima smeštajne kapacitete, bazen, veliku baštu, predivan pogled na šumu, vinski podrum koji datira iz XVI veka. Široko odmorište nalazi se u maslinjaku i hladu velikog hrasta, sastoji iz nekoliko terasa u različitim nivoima. Vila je okružena gustom mediteranskom borovom sumom i čempresom. Na prizemlju se nalazi natkriveno parking mesto za jedan auto, dok ispred vile ima mesta za još četiri auta.
Prvi sprat: na  106m²  nalazi se kompletno opremljena kuhinja, dnevna soba sa kaminom, dve velike spavaće sobe sa kupatilom, jedna mala dodatna soba, ostava i veš mašina, predivne terase u nivoima sa nadstrešnicama.
Drugi sprat: Spoljno stepenište povezuje prvi i drugi sprat. Na drugom spratu se takođe nalazi terasa sa nadstrešnicom. Na 54m² nalazi se dnevna soba sa sofom koja se izvlači i koju mogu koristiti dve osobe, čajna  kuhinja, kupatilo, dvokrevetna spavaća soba sa dva singla i spavaća soba sa francuskim ležajem.
Vila je na samo dvadesetpet  minuta vožnje od drevnog grada Dubrovnika, koji možete posetiti ili otići na neku od eksurzija (razgledanje Dubrovnika, tura do Mostara (Bosna i Hercegovina), tura po Crnoj Gori, poseta nacionalnom parku Ostrvo Mljet, Elaphiti ostrvima, ostrvu Korcula, Ston, kao i poseta nacionalnom parku Plitvice, fotosafari, rafting. Dubrovnik je dobro poznata destinacija Dubrovačke rivijere sa svojim poznatim srednjovekovnim zidinama, ali postoje i druga prelepa mesta koja vredi videti kao što su Cavtat, Mlini i Konavle.

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


DALMACIJA HRVATSKA:

Ostale vile
Hotelski smeštaj