:: Letovanje 2012 / Leto 2012 :: Hrvatska :: Istra :: Istra apartmani :: Medulin ::
 

AI PINI - MEDULIN

Turističko naselje Ai Pini Medulin smešteno je u neposrednoj blizini ribarskog mestašca Medulin. Okruženo bujnom vegetacijom, udaljeno 200 m od mora, ovo turističko naselje u Medulinu je mali raj za porodice sa decom koje osim mira i užitka odmora traže intiman ambijent za sigurnu igru dece uz mnoštvo dodatnih sadržaja u samom naselju i neposrednoj okolini. Nalazi se na 1,5 kilometar od centra Medulina, na 10 kilometara od centra Pule i na samo 200 metara od mora. Gostima ove oaze na raspolaganju su svi sadržaji obližnjeg Hotela Belvedere, udaljenog svega stotinjak metara. Ima 64 klimatizovana, moderno opremljena apartmana, raspoređenih u nizu od 4 do 8 i razmešteni u krug u kojem se nalazi park. U neposrednoj blizini je stenovita obala sa pristupačnim ulazom u more i kilometar duga peščano/ šljunkovita plaža Bijeca. Gostima su na raspolaganju dva otvorena i jedan zatvoreni bazena hotela Belvedere. Naselje ima dečje igralište (tobogan, ljuljaške...) kao i sportsko-rekreativni centar u neposrednoj blizini koji čini 6 travnatih fudbalskih igrališta, teniski tereni... Usluga u apartmanima je najam. Apartmani su visoke B kategorije.

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


ISTRA HRVATSKA:

Ostali apartmani u Istri
Hotelski smeštaj
Mobilne kućice
ISTRA - ARANŽMAN (apartmanski smeštaj / sopstveni prevoz)
Cene su po osobi ili jedinici dnevno (devizni deo aranžmana (u eurima))
AI PINI - MEDULIN
tip smeštaja
po jedinici
po osobi
max osoba
usluga
01.06 - 22.06
23.06 - 06.07
07.07 - 20.07
21.07 - 03.08
04.08 - 17.08
01.09 - 08.09
18.08 - 31.08
apt 1/4
2-4
NA
48
73
92
94
102
dodatne usluge (opcija-na licu mesta)
klima uredjaj
6
6
6
6
6
boravišna taksa
odrasli - 1 dnevno , deca 12-18 g. - 0.5 dnevno
napomena
min. boravak 7 noćenja, dolasci utorkom, subotom i nedeljom
Download cenovnika:    Istra - apartmanski smeštaj

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu, zbirno, sa svim bankarskim troškovima naše poslovne banke:
uplata u celosti ili 30% akontacije, ostatak 15 dana pred put ili po uslovima rezervacije ukoliko se koriste odobreni popusti (gotovinski, čekovima na rate (zaključno sa 15.12.2012.) – za studente i penzionere bez administrativnih troškova, administrativnom zabranom na platu (zaključno sa 15.12.2012.), platnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro, Euroline i American Express – vlasnici kartica Banca Intesa i Alpha mogu plaćati aranžmane na rate (do 9 rata) bez kamate). Posebne pogodnosti za vlasnike Marfin Travel Visa kartice - plaćanje do 24 mesečne rate, prva rata 3 meseca nakon uplate.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj u studijima/apartmanima na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimalan broj noćenja kao i smene su navedeni u tabeli)
- boravišnu taksu (osim ako nije drugačije naglašeno u tabeli)

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- prevoz (sopstveni)
- zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi oisguravajuće kuće.
- ostale nepomenute troškove

VAŽNE NAPOMENE:
- Navedeni popusti za treću, četvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe (osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku, npr. za jednokrevetne sobe).
- Rezervacije smeštaja se vrše po uplaćenoj akontaciji 30%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane vile/hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
- Troškovi otkaza aranžmana se naplaćuju 1000 dinara po osobi (za odrasle) ili po hotelskim pravilima otkaza. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- Broj telefona predstavnika  će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja.
- Oznaka kategorije apartmana/hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

Aranžman je radjen na bazi individualnih polazaka (ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja).

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora