:: Letovanje 2012 / Leto 2012 :: Hrvatska :: Istra :: Istra hoteli :: Poreč ::
 

CRYSTAL 4* - POREČ

Idealan je izbor za porodice i sve goste koji žele provesti opuštajući odmor okruženi morem, plažama i borovom šumom ili uz piće u snack baru pored otvorenog bazena i jakuzzija. Prostrane, moderno i udobno opremljene sobe pastelnih boja, okružene mirisnim mediteranskim parkom, stvaraju sve preduslove za nezaboravan odmor. Upijajte sunce na balkonima s predivnim pogledom na borovu šumu. Gastronomska ponuda u hotelu Valamar Crystal zadovoljiće i najprobirljivije sladokusce, a ugođaj na prostranoj otvorenoj terasi à la carte restorana i lobi bara pružiće vam priliku da uživate u specijalitetima, osvježavajućim pićima i romantičnim večerama uz mediteranski ambijent i zalaske sunca. Prošetajte šetalištem uz more starog centra Poreča koja će vas očarati svojim autentičnim duhom. Posetite Eufrazijevu baziliku, najveću porečku znamenitost, UNESCO spomenik prve kategorije i objekat koji u sebi čuva petnaest vekova istorije. Dok sve ovo radite, Vašu decu može zabavljati stručni tim hotelskih animatora. Hotel u svom sastavu ima 223 klimatizovane sobe i suite. Gosti hotela mogu koristiti wellness i fitness centar obližnjeg hotela Diamant, kao i sve druge sportske sadržaje i terene. Usluga u hotelu je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


ISTRA HRVATSKA:

Ostali hoteli u Istri
Apartmanski smeštaj
Mobilne kućice
ISTRA - ARANŽMAN (hotelski smeštaj / sopstveni prevoz)
Cene su po osobi ili jedinici dnevno (devizni deo aranžmana (u eurima))
CRYSTAL 4* - POREČ
tip smeštaja
po
jedinici
po
osobi
max
osoba
usluga
01.06 - 29.06
30.06 - 27.07
28.07 - 17.08
01.09 - 22.09
18.08 - 31.08
standardna soba (bez terase)
2+1
PP
65
79
92
standardna soba
2+1
PP
70
85
98
suite soba
2+2
PP
115
141
162
popusti
standardna soba
III odrasla osoba - 15%, dete 0-14 g. - besplatno
suite soba
III odrasla osoba - 15%, I i II dete 0-14 g. - besplatno
doplate
jednokrevetna soba
+75%
napomena
min. boravak 5 noćenja
Download cenovnika:    Istra - hotelski smeštaj    Istra hoteli - specijalni popusti 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu, zbirno, sa svim bankarskim troškovima naše poslovne banke:
uplata u celosti ili 30% akontacije, ostatak 15 dana pred put ili po uslovima rezervacije ukoliko se koriste odobreni popusti (gotovinski, čekovima na rate (zaključno sa 15.12.2012.) – za studente i penzionere bez administrativnih troškova, administrativnom zabranom na platu (zaključno sa 15.12.2012.), platnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro, Euroline i American Express – vlasnici kartica Banca Intesa i Alpha mogu plaćati aranžmane na rate (do 9 rata) bez kamate). Posebne pogodnosti za vlasnike Marfin Travel Visa kartice - plaćanje do 24 mesečne rate, prva rata 3 meseca nakon uplate.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimalan broj noćenja kao i smene su navedeni u tabeli)
- boravišnu taksu (osim ako nije drugačije naglašeno u tabeli)

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- prevoz (sopstveni)
- zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi oisguravajuće kuće.
- ostale nepomenute troškove

VAŽNE NAPOMENE:
- Navedeni popusti za treću, četvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe (osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku, npr. za jednokrevetne sobe).
- Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 30%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
- Troškovi otkaza aranžmana se naplaćuju 1000 dinara po osobi (za odrasle) ili po hotelskim pravilima otkaza. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- Broj telefona predstavnika  će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja.
- Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

Aranžman je radjen na bazi individualnih polazaka (ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja).

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora