:: Letovanje 2017 / Leto 2017 :: Hrvatska ::
 

LETOVANJE ISTRA I KVARNER

 
Istra se smestila na istoimenom srcolikom plavozelenom poluostrvu. Njena privlačnost leži u spoju atraktivne obale i zelene unutrašnjosti. Posetite li Poreč, Rovinj ili Pulu videćete gradove-muzeje pretvorene u turistička središta s brojnim hotelima i restoranima za svačiji ukus. Uz samu obalu Istre nalaze se mala mesta i gradovi: Umag, Poreč, Rovinj, Medulin i mnoga druga primorska manja mesta. Taj se pojas popularno naziva „Plava Istra“. Poluostrvo Rovinj i Crveno ostrvo koje se nalazi ispred njega ponudiće vam organizovane izlete do predivnih uvala i plažica. Predivne šljunkovite plaže za igru, kupanje i odmor pronaćićete u Rabcu. 3000 godina staru Pulu obeležavaju njene kulturno-istorijske vriednosti među kojima treba istaci pulsku arenu, amfiteatar koji je izgrađen za održavanje gladijatorskih igara te brojne ostatke i spomenike iz rimskog doba.
Područje Kvarnera geografski se nastavlja na Istru, a sastoji se od priobalja sa ostrvima i gorskog područja. Kvarner se odlikuje posebnom klimom kojoj duguje preko 150 godina tradicije elitnog i zdravstvenog turizma. Kvarner je područje koje zbog svoje različitosti podneblja, od klime i vegetacije, spoja primorja, ostrva i gorja, arhitekture i kulture, pa do blizine emitivnim evropskim regijama, već 160 godina, a tokom tri veka, razvija turizam. Najduža tradicija turizma u Hrvatskoj, celogodišnja ponuda raznolikih sadržaja, te svakako, razvoj selektivnih oblika turizma, čine bogatstvo turističke ponude koja odgovara zahtevima današnjih turista s najrazličitijim potrebama tokom četiri godišnja doba. Uz kvalitetan smeštaj, tu je gastro ponuda i brojni sportski sadržaji, ali i obilje manifestacija koje obogaćuju boravak turista na Kvarneru. Kvarner je i jedna od vodećih kongresnih destinacija u Hrvatskoj s odličnim uslovima za organizaciju kongresa, skupova i savetovanja. Boravak na Kvarneru uživanje je u prirodi, kako na primorju, tako i na ostrvima i u gorju. Na Kvarneru je turizam aktivan kroz celu godinu, a svi su pozvani na učestvovanje u lokalnim manifestacijama, pa dođite i budite deo karnevalske povorke, berite šparoge, lovite ribu ili upoznajte čari wellnessa.
 
 
 
 
 
SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine  obnovio 05.02.2017. godine, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Ponte Travel, Beograd, licenca broj OTP 416/2010, izdao APR, Registar turizma 25.02.2010. godine.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

letovanje last minute, last minute ponude, last minute letovanje last minute, last minute ponude letovanje last minute, last minute ponude letovanje last minute, last minute ponude letovanje last minute, last minute ponude, last minute