:: Letovanje 2012 / Leto 2012 :: Hrvatska :: Istra :: Istra apartmani :: Poreč ::
 

PINIA RESIDENCE 3* - POREČ

Pinia Residence apartmani se nalaze na 1,5 km od Poreča i idealno su mesto za porodičan i aktivan odmor. Nalazi se nedaleko od mora i predivnih plaža, udobnost i sloboda koju pruža boravak u apartmanu kao i sportski centar i well-being sadržaji u neposrednoj blizini samo su neke od brojnih pogodnosti koje pruža odmor u apartmanima Pinia Residence. Idilično mirno okruženje borova u kojem se Pinia Residence smestila, u spoju sa komforom i opremljenošću apartmana, pružiće vam odmor za pamćenje. Prostrani apartmani za tri i četiri osobe udobno su i bogato opremljeni, a sa terase apartmana pruža se nezaboravan pogled na kristalno čisto more i mirisni park. U neposrednoj blizini apartmana Pinia Residence možete se oprobati i u brojnim sportskim aktivnostima na multifunkcionalnom igralištu obližnjeg Valamar Pinia hotela. Otvoreni bazen sa odvojenim bazenom za decu, prostorija za fitness, odbojka na pesku, vožnja biciklom kao i brojni sportovi na vodi samo su neki od zanimljivih sadržaja u neposrednoj blizini apartmana. Oslobodite se svakodnevnog stresa i obnovite duh i telo uz finsku saunu, jacuzzi, tursko kupatilo i prostorije za opuštanje u wellness centru hotela Valamar Pinia. Kompleks sadrži 96 klimatizovanih apartmana za 2-4 osobe. Gosti mogu koristiti bogate sadržaje hotela Pinia. Usluga u apartmanima je najam.

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


ISTRA HRVATSKA:

Ostali hoteli u Istri
Apartmanski smeštaj
Mobilne kućice
ISTRA - ARANŽMAN (apartmanski smeštaj / sopstveni prevoz)
Cene su po osobi ili jedinici dnevno (devizni deo aranžmana (u eurima))
PINIA RESIDENCE 3* - POREČ
tip smeštaja
po
jedinici
po
osobi
max
osoba
usluga
01.06 - 15.06
16.06 - 29.06
30.06 - 17.08
08.09-15.09
01.09 - 07.09
18.08 - 31.08
apt 1/3
2-3
NA
75
138
176
53
apt 1/4
2-4
NA
83
152
193
58
napomena
min. boravak 5 noćenja
Download cenovnika:    Istra - apartmanski smeštaj

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu, zbirno, sa svim bankarskim troškovima naše poslovne banke:
uplata u celosti ili 30% akontacije, ostatak 15 dana pred put ili po uslovima rezervacije ukoliko se koriste odobreni popusti (gotovinski, čekovima na rate (zaključno sa 15.12.2012.) – za studente i penzionere bez administrativnih troškova, administrativnom zabranom na platu (zaključno sa 15.12.2012.), platnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro, Euroline i American Express – vlasnici kartica Banca Intesa i Alpha mogu plaćati aranžmane na rate (do 9 rata) bez kamate). Posebne pogodnosti za vlasnike Marfin Travel Visa kartice - plaćanje do 24 mesečne rate, prva rata 3 meseca nakon uplate.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj u studijima/apartmanima na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimalan broj noćenja kao i smene su navedeni u tabeli)
- boravišnu taksu (osim ako nije drugačije naglašeno u tabeli)

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- prevoz (sopstveni)
- zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi oisguravajuće kuće.
- ostale nepomenute troškove

VAŽNE NAPOMENE:
- Navedeni popusti za treću, četvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe (osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku, npr. za jednokrevetne sobe).
- Rezervacije smeštaja se vrše po uplaćenoj akontaciji 30%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane vile/hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
- Troškovi otkaza aranžmana se naplaćuju 1000 dinara po osobi (za odrasle) ili po hotelskim pravilima otkaza. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- Broj telefona predstavnika  će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja.
- Oznaka kategorije apartmana/hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

Aranžman je radjen na bazi individualnih polazaka (ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja).

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora