:: Letovanje 2012 / Leto 2012 :: Hrvatska :: Istra :: Istra apartmani :: Pula ::
 

SPLENDID ZLATNE STIJENE 2*
PULA

Turističko naselje Splendid – Zlatne Stijene, nalazi se na području Zlatnih Stijena (Podstinja), na predivnoj stenovitoj obali koja se terasasto spušta prema moru. Većina apartmana naselja ima pogled na otvoreno more i pulski Lungomare, kao i na uređeno šetalište uz obalu. Na samo nekoliko koraka od mora, u mediteranskom parku, pruža se idealna atmosfera za opuštanje i porodični odmor. Na samom vrhu brežuljka na kojem je kompleks smešten nalazi se Fort Bourgignon, tvrdžava iz austro-ugarskog perioda, veličanstvena arhitektura koja će vaš boravak oplemeniti dahom prošlosti. Nalazi se na 3 km od centra Pule i svega 1 km od turističkog naselja Punta Verudela do kojeg vodi šetalište uz more. U sklopu naselja postoji samoposluga, menjačnica, cafe bar, snack bar, restorani za svačiji ukus, pizzerije i kiosk. Parking je rezerviran za apartmantske goste. U turističkom naselju se nalazi 218 apartmana s panoramskim balkonom. Svi apartmani su klimatizovani, nedavno su renovirani, moderno i udobno namešteni, pružaju veliki komfor za savršen odmor. Gostima turističkog naselja Splendid – Zlatne Stijene na raspolaganju je otvoreni bazen s morskom vodom kao i više sportskih terena, mini golf... Animacijski klub za odrasle i decu počinje sa svojim aktivnostima u 9 sati ujutro i završava se oko 23 sata, a uključuje niz sportskih i rekreativnih aktivnosti, zabavnih igara, tematskih igara za decu, kreativnih radionica... Usluga u apartmanima je najam, uz mogučnost doplate za polupansion “švedski sto” (samoposluživanje).

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


ISTRA HRVATSKA:

Ostali apartmani u Istri
Hotelski smeštaj
Mobilne kućice
ISTRA - ARANŽMAN (apartmanski smeštaj / sopstveni prevoz)
Cene su po osobi ili jedinici dnevno (devizni deo aranžmana (u eurima))
SPLENDID ZLATNE STIJENE 2* - PULA
tip smeštaja
po jedinici
po osobi
max osoba
usluga
01.06 - 22.06
23.06 - 06.07
07.07 - 20.07
21.07 - 03.08
04.08 - 17.08
01.09 - 08.09
18.08 - 31.08
apt 1/4
2-4
NA
53
83
105
107
110
apt 1/4 - pogled more
2-4
NA
60
90
113
114
118
apt 1/4+1
3-5
NA
59
95
118
120
128
apt 1/4+1 - pogled more
3-5
NA
66
103
125
128
135
dodatne usluge
klima uredjaj
6
6
6
6
6
dodatne usluge (opcija-na licu mesta)
polupansion
odrasli - 14, deca 6-12 g. -  7
boravišna taksa
odrasli - 1 dnevno , deca 12-18 g. - 0.5 dnevno
napomena
min. boravak 7 noćenja, dolasci utorkom, subotom i nedeljom
Download cenovnika:    Istra - apartmanski smeštaj

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu, zbirno, sa svim bankarskim troškovima naše poslovne banke:
uplata u celosti ili 30% akontacije, ostatak 15 dana pred put ili po uslovima rezervacije ukoliko se koriste odobreni popusti (gotovinski, čekovima na rate (zaključno sa 15.12.2012.) – za studente i penzionere bez administrativnih troškova, administrativnom zabranom na platu (zaključno sa 15.12.2012.), platnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro, Euroline i American Express – vlasnici kartica Banca Intesa i Alpha mogu plaćati aranžmane na rate (do 9 rata) bez kamate). Posebne pogodnosti za vlasnike Marfin Travel Visa kartice - plaćanje do 24 mesečne rate, prva rata 3 meseca nakon uplate.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj u studijima/apartmanima na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimalan broj noćenja kao i smene su navedeni u tabeli)
- boravišnu taksu (osim ako nije drugačije naglašeno u tabeli)

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- prevoz (sopstveni)
- zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi oisguravajuće kuće.
- ostale nepomenute troškove

VAŽNE NAPOMENE:
- Navedeni popusti za treću, četvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe (osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku, npr. za jednokrevetne sobe).
- Rezervacije smeštaja se vrše po uplaćenoj akontaciji 30%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane vile/hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
- Troškovi otkaza aranžmana se naplaćuju 1000 dinara po osobi (za odrasle) ili po hotelskim pravilima otkaza. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- Broj telefona predstavnika  će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja.
- Oznaka kategorije apartmana/hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

Aranžman je radjen na bazi individualnih polazaka (ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja).

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora