:: Ino aranžmani :: Azija ::
 

PUTOVANJA AZIJA

 

Bali

(15 dana avionom)
Polasci: 13, 22. i 29. septembar; 1, 10, 18, 25 i 30.oktobar 2010.

Program putovanja:

1. dan BEČ – DENPASAR (BALI). Sastanak putnika na check-in šalteru avio kompanije (naknadna informacija), dva sata pre poletanja. Poletanje aviona za Denpasar oko 08:00 časova.
2. dan BALI
Međusletanje u gradu Kuala Lumpur oko 06:25 časova. Nastavak putovanja za Denpasar oko 08:50 časova. Dolazak u Denpasar oko 11:50 časova. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. – 13. dan BALI
Doručak. Slobodni dani na moru uz mogućnost izleta koji su uračunati u cenu (boravak od 12 noći – 5 izleta).
14. dan  DENPASAR - BEČ
Doručak. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beč oko 19:20 časova. Međusletanje u gradu Kuala Lumpur oko 22:15 časova. Nastavak putovanja za Beč oko 23:50 časova.  
15. dan BEČ
Dolazak u Beč oko 10:00 časova. 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

CENA PAKET ARANŽMANA: iznos u € iz tabele po osobi

HOTELI
Usluga
Cena
SANUR
HOTEL BUMAS 2+*
www.bumashotel.com
ND
999
INNA SINDHU BEACH 3*
www.innasindhubeach.com
ND
1.049
PARIGATA RESORT & SPA 3+*
www.parigatahotelsali.com
ND
1.069
SANUR BEACH HOTEL 5*
www.sanurbeachhotelbali.com
ND
1.189
KUTA
OASIS KUTA 3*
www.theoasiskuta.com
ND
1.029
THE PATRA BALI RESORT & VILLAS 5*
www.patrabali.com
ND
1.119
RAMADA BINTANG RESORT & SPA 5*
www.ramada.com
ND
1.269
DISCOVERY KARTIKA PLAZA 5*
www.discoverykartikaplaza.com
ND
1.279
NUSA DUA / BENOA
ASTON BALI RESORT & SPA 5*
www.astonbali.com
ND
1.179
GRAND MIRAGE BALI RESORT 5*
www.grandmirage.com
ND
1.219
AYDOYA RESORT 5+*
www.ayodyaresort.com
ND
1.409
KLUB BALI MIRAGE 3+*
www.clubbalimirage.com
AI
1.545
BALI TROPIC RESORT & SPA 3+*
www.balitropic-resort.com
AI
1.649
Legenda:  ND - noćenje sa doručkom  AI - All Inclusive (sve uključeno - po hotelskim pravilima)

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke  za efektivu, na dan uplate.
Akontacija 30% od ukupne cene aranžmana  prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana – gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na četiri mesečne rate, najkasnije 10 dana pre početka aranžmana.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
Prevoz avionom na naznačenim relacijama, transferi po programu putovanja, smeštaj u  dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu, 12 noćenja sa doručkom, osim u hotelima Klub Bali Mirage i Bali Tropic Resort& Spa – 12 All Inclusive, 5 izleta po programu putovanja, boca vina za dobrodošlicu, masaža u trajanju od 90 minuta ili večera uz tradicionalni Bali Dance Festival,  kao i troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
Aerodromske takse (cca 384 € - cene su podlozne promenama), taksa na aerodromu u Denpasaru (cca 17 $), troškovi vize za Indoneziju (cca 45 $), troškovi osiguranja, bakšiš kao i troškovi prevoza na relaciji Beograd - Beč (aerodrom) - Beograd

Organizator putovanja predlaže i može da posreduje u rezervaciji prevoza na relaciji BEOGRAD - BEČ (aerodrom) - BEOGRAD
- cena povratne vozne karte sa ležajem po osobi cca 78 €
- cena povratne autobuske karte po osobi cca 73 €
- cena povratne avio karte sa uključenim aerodromskim taksama po osobi cca 130 €
Ukoliko stranke žele da putuju svojim kolima do aerodrome u Beču, Organizator putovanja može da posreduje u rezervaciji parking mesta na aerodromu u iznosi oko 60 € za 15 dana

IZLETI:
1) LEPOTE KINTAMANE – putovanje za umetnošću  (celodnevni izlet)
Ovaj izlet će Vas upoznati sa umetnošću i tradicijom igrajućeg ostrva Bali. Prvo ćete se zaustaviti kod sela Batibulan, gde ćete videti balijsku igru Barong i Kris, koja predstavlja večnu borbu dobra i zla. Sledi zaustavljanje u centrima za izradu srebra i obradu drveta, sela Mas i Celuk, gde možete nabaviti zanimljive suvenire. Putovanje se nastavlja ka planinskoj oblasti Kintamani, gde se nalazi impozantni vulkan Batur. Poslednje zaustavljanje je kod svetog izvora Tampaksiring.
2) TANAH LOT – nezaboravan zapad sunca  (poludnevni izlet)
Ovaj izlet će Vas odvesti do hrama Pura Taman Ayun iz 17. veka, jednog od najlepših hramova na Baliju. Dalje ćete se zaustaviti u Alas Kedaton, šumi majmuna. Poslednja poseta je Tanah Lot, usamljeni hram na vrhu stene u moru. Hram je dostupan jedino tokom oseke. Pogled na siluetu hrama tokom zapada sunca je jedan od najlepših doživljaja Vašeg boravka na ostrvu.
3) TAJANSTVENI BALI – istočna obala  (celodnevni izlet)
Prva poseta je selo Kemenuh, gde ćete prisustvovati prezentaciji tradicionalne obrade drva. Dalje Vas put navodi do Klungung, glavnog grada istoimene provincije. Ovde ćete videti crteže na plafonu dvora suda iz 17. veka – palata Puri Agung. Posle se ide do kompleksa hramova Besakih. U selu Punhkuran ćete se upoznati sa zadivljujućim običajima lokalnih ljudi iz Bali Aga.
4) MAGIČAN BALI  -  severna obala  (celodnevni izlet)
Na ovom izletu ćete videti hram vode Ulun Danu, posvećen boginji jezera Bratan. Slede jezera Buyan i Tamblingan, koje se nalaze uokviru Narodnog parka Barat. Džungla koja se prostire oko oba jezera, je dom raznih egzotičnih ptica, drveća i cveća. Posle kratke pauze na plaži vulkanskog porekla Lovina, sledi poslednje zaustavljanje kod predivnih polja pirinča.
5) OLEH, OLEH  - izlet u kupovinu (poludnevni izlet)
Bali je raj za nabavku predivnih suvenira. U selu Batubulan možete da kupite skulpture od kamena. U selu Mas, centru obrade drveta, prisustvovaćete radu umetnika. Selo Celuk će Vam ponuditi prekrasan srebrni i zlatni nakit. U selu Ubud ćete videti slike nadahnute ostrvom Bali.

NAPOMENE:
Viza za Indoneziju se vadi uz posredstvo agencije i potrebno je dostaviti pasoš, dve fotografije za pasoš (3.5 x 4.5 cm) i 45 $ (taksa za indonežansku vizu).Dokumentaciju je potrebno dostaviti najkasnije 10 dana pred put.
Rezervacija hotela se vrsi po uplacenoj akontaciji od 30%, a konacna potvrda se dobija u roku od 48h.
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska.
Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima pribavljanja viza mogu se dobiti u našoj poslovnici

KALKULACIJA JE RADJENA NA BAZI  15  PLATIVIH UČESNIKA PUTOVANJA

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja organizatora, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu. Organizator putovanja smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Putnik, licenca broj OTP 322/2010, izdao APR, Registar turizma 18.02.2010. godine. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora