:: Ino aranžmani :: Evropa ::
 

PUTOVANJA EVROPA

 

Južna Francuska

(9 dana autobusom)

VERONA - LAGO DI GARDA - NICA - EKS AN PROVANS - AVINJON - MONTE KARLO - SAN REMO - LIDO DI JESOLO - VENECIJA

Polazak: 01. april 2010.
Program putovanja:

1.dan BEOGRAD – VERONA
Sastanak grupe ispred hotela “Continental” (savska strana) u 17.30. Polazak autobusa u 18 sati. Putovanje kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora
2. dan VERONA – LAGO DI GARDA
Dolazak u Veronu u prepodnevnim satima. Razgledanje Verone - starog dela grada pešice sa obilaskom Trga Bra, Arene, Trga Erbe i grobnice porodice Skala. Nastavak putovanja za Lago di Gardu. Smeštaj u hotelu. Slobodno posle podne. Noćenje.
3.dan -  LAGO DI GARDA – NICA
Doručak. Nastavak putovanja za Nicu. Putovanje pored Breše, Kremone, Pjaćence i Savone. Voznja italijanskom obalom cveća. Po dolasku u Nicu razgledanje grada, kraljice Azurne obale, sa obilaskom Ruske crkve, čuvene cvetne pijace, poznatog engleskog šetališta i ulica u centru grada. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
4.dan. NICA - EKS AN PROVANS – AVINJON
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni celodnevni izlet za Eks an Provans – nekadašnju prestonicu ove regije, grad fontana i slavnog slikara Pola Sezana i Marselj –drugi po veličini grad u Francuskoj koji datira još od pre 2500 godina i Avinjon – „stari papski grad“ sa razgledanjem najznačajnijih istorijskih spomenika. Noćenje.
5.dan. NICA – MONAKO - MONTE KARLO – NICA
Doručak. Odlazak za Monako. Po dolasku u Monako obilazak starog grada, palate Grimaldi i Katedrale. Razgledanje Monte Karla jednog od najekskluzivnijih letovališta u svetu. Povratak u hotel. Noćenje.
6.dan. NICA
Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada. Noćenje.
7.dan NICA – SAN REMO - LIDO DI JESOLO
Doručak. Odlazak za San Remo-mondensko letovalište poznato i kao grad cveća i festivala. Razgledanje grada. Nastavak putovanja za Lido di Jesolo. Dolazak u večernjim satima. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
8.dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA - BEOGRAD
Doručak. Odlazak u Punta Sabbione. Ukrcavanje na brodić za Veneciju. Razgledanje Venecije pešice: znamenitosti na trgu sv. Marka – bazilika sv. Marka, most Uzdaha, Duždeva palata i dr. Slobodno vreme. Polazak za Beograd oko 18 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
9.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

Hotel 3*:     359 €

USLOVI PLAĆANJA:
Cena aranžmana se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu MARFIN BANKE za efektivu na dan uplate

NAČIN PLAĆANJA:

30 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijavljivanja i:
70% od ukupne cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, i čekovima građana najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje

U CENU ARANŽMANA URAČUNATO JE:

prevoz turističkim autobusom (klima, video i audio uredjaji, mikrofon) na naznačenoj relaciji; smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 3 * na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni-usluživanje) u pomenutim gradovima, usluge turističkog pratioca, usluge stručnih lokalnih vodiča, razgledanja po programu putovanja, ulasci u gradove, takse i drumarine kao i troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

međunarodno putno zdravstveno osiguranje, ulaznice za kulturno istorijske spomenike čija cena zavisi od objekta koji se obilazi (od 5 € do 20 €), fakultativni izleti i sve ostale nepomenute usluge.

NAPOMENA:
prilikom uplate aranžmana putnici su dužni da naglase koje pasoše poseduju i ukoliko imaju “plavi pasoš” plaćaju troškove takse za vizu (35 eur) i usluge viziranja pasoša (600 din.) po osobi. Informacije o potrebnoj dokumentaciji za viziranje “plavih pasosa” stranke mogu potražiti na prodajnom mestu agencije
Fakultativni izleti: Eks an Provans i Avinjon (cca 35 €). Minimum 20 osoba za organizovanje fakultativnih izleta

Agencija zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja organizatora, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu. Organizator putovanja smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Program je rađen na bazi 45 plativih putovanja.

SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Putnik, licenca broj OTP 322/2010, izdao APR, Registar turizma 18.02.2010. godine. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora