:: Ino aranžmani :: Evropa ::
 

PUTOVANJA EVROPA

 

Krakov

(5 dana autobusom (2 noćenja))
polazak: 09. novembar 2017.

Program putovanja:

1. dan, 09.11.2017.             BEOGRAD - KRAKOV
Polazak iz Beograda u 19:00h sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Nodna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti i pauza.
2. dan, 10.11.2017.             KRAKOV
Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Razgledanje kraljevskog grada i nekadašnje prestonice Poljske: Stari grad, tvrđava Vavel, katedrala, glavni gradski trg Rinek sa paviljonom Sukienice i Marijackom crkvom, kraljevski put, crkva Svetog Petra i Pavla, Jevrejska četvrt Kazimierc... Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
3. dan, 11.11.2017.               KRAKOV - AUŠVIC / BIRKENAU
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Aušvic. U prepodnevnim časovima, odlazak u jedan od najznačajnih simbola svetske istorije, obilazak Aušvica, koji predstavlja najvedi i najozloglašeniji logor nacističke Nemačke. Povratak u Krakov u popodnevnim čaovima.Slobodno vreme. Noćenje.
4. dan, 12.11.2017.              KRAKOV - RUDNIK SOLI VIELIČKA
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Krakovu ili fakultativni izlet u Vieličku, jedan od najstarijih rudnika soli u Evropi. Razgledanje rudnika koji ima preko milion poseta godišnje i predstavlja jednu od svetskih atrakcija. Fascinantno zdanje ispod zemlje je iz 12.veka, poznat je kao najstariji i najvedi muzej rudarstva na svetu, sa svojim čuvenim skulpturama od soli, podzemnim jezerima i dvoranama, od kojih je najpoznatija kapela Sv. Kinge na dubini 115 metara ispod zemlje. Nakon obilaska, povratak u Krakov. Polazak za Srbiju u večernjim časovima.
5.dan, 13.11.2017.              BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

Cena paket aranžmana po osobi:
Termin putovanja
Hotel
Cena po osobi
Specijalna ponuda
Jesen 09.11.-13.11.2017
Hotel 3*u centru
95 evra
85 evra
Hotel 3* van centra
85 evra
75 evra

NAPOMENA:
Specijalna ponuda je ograničena na maksimalno 20 putnika po polasku

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na dan uplate.
Akontacija 40% prilikom rezervacije, a ostatak - u gotovom , platnim karticama (VISA; Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express)  ili čekovima građana na  4 jednake mesečne rate, najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.
Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate. Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koj se vrši u dinarima po prodajnim kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja.U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena

SIGURNI POLASCI
- iz Niša (parking kod Tempa) i Čačka (železnička stanica) - doplata 20 evra
- iz Kragujevca (tržni centar Roda) - doplata 15 evra
U slučaju manjeg broja putnika iz navedenih gradova isti se transferišu do beograda i nazad
- iz Novog Sada je polazak sa parkinga kod lokomotive

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
Prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima),  dva noćenja sa doručkom (švedski sto) u Krakovu u hotelu sa 3*, smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama, razgledanja i obilasci prema programu, usluge pratioca grupe i agencijske usluge.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:  
Fakultativni programi (obavezno prijavljivanje u agenciji zbog obavezne ranije rezervacije za grupe), međunarodno puztno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika i ostale nepomenute usluge.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:  
Aušvic - 25 evra,  Rudnik soli Vielička - 25 evra. Minimum za realizaciju fakultativnih izleta 25 putnika

DOPLATE I POPUSTI:  
- deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 15 evra
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5 evra,
- putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 30 evra
- doplata za 1/1 sobu - 50 evra

OPIS SMEŠTAJA:
Smeštaj u nekom od navedenih hotela ili sličnom:
HOTEL U CENTRU:
Hotel Wyspianski 3* - se nalazi u samom centru Krakova. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon i internet priključak. Više . informacija o hotelu na www.hotel-wyspianski.pl
Hotel Chopin 3* - nalazi na oko 1700m od starog grada. Svaka soba poseduje kupatilo, fen,TV, sef, WI-Fi..Vise informacija o hotelu na: http://www.vi-hotels.com/en/chopin-cracow/
HOTEL VAN CENTRA:
Hotel Junior2 3* - nalazi na oko 9km od centra. Svaka soba poseduje kupatilo, fen, TV, Wi-Fi. Vise informacija o hotelu na http://www.hoteljunior2.pl

NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja
i Opštim uslovima putovanja organizatora koji su uskladjeni za Zakonom o turizmu Republike Srbije.

SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Plana tours, Beograd, Nušićeva 21, t.r. licenca br.OTP 506/2010 od 04.03.2010
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora
Cenovnik br.1 od 10.08.2017