:: Ino aranžmani :: Evropa ::
 

PUTOVANJA EVROPA

 

Švajcarska - Francuska - Austrija

(9 dana autobusom)

CIRIH - LUCERN - BAZEL - PARIZ - SALCBURG - BEČ

Polazak: 01. april 2010.
Program putovanja:

1. dan BEOGRAD – CIRIH
Sastanak grupe na parkingu hotela “Continental” (savska strana) u 17.30. Polazak autobusa u 18.00 sati. Putovanje autobusom sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora (noćna vožnja).
2. dan CIRIH – LUCERN
Dolazak u Cirih u prepodnevnim satima. Obilazak poslovnog dela grada na levoj obali reke Limat sa centrom finansijske moći ulicom Banhof i kulturno istorijskog dela grada na desnoj obali – pozorišta, muzeja, katedrale. Nastavak putovanja za Lucern. Smestaj u hotel. Noćenje.
3. dan LUCERN - BAZEL – PARIZ
Doručak. Nastavak putovanja za Bazel, velike luke na Rajni i univerzitetskog centra na tromedji Švajcarske, Francuske i Nemačke. Razgledanje grada. Nastavak puta do Pariza. Dolazak u kasnim večernjim satima. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
4. dan PARIZ
Doručak. Razgledanje grada autobusom: vožnja glavnim bulevarima, avenijama i trgovima Pariza, pokraj najpoznatijih spomenika i građevina: trg Republike (spomenik Republici), trg Opere, trg Vandom (spomenik – stub Osterlic), trg Konkord (Obelisk, Parlament), Jelisejska polja, trg Etoal (Trijumfalna kapija), Trokadero, Marsovo polje (Ajfelova kula, zdanje ”Invalidi”), Latinska četvrt (Luksemburški park, Panteon, Sorbona), crkva Notr Dam...Slobodno popodno za individualna razgledanja i aktivnosti. Noćenje.
5. dan PARIZ
Doručak Slobodno vreme za individualna razgledanja i aktivnosti ili fakultativni izlet Dvorci Loare. Noćenje.
6. dan PARIZ
Doručak. Odlazak autobusom na poludnevni izlet u Versaj, najčuveniji kraljevski dvorac na svetu, rezidenciju slavnih francuskih vladara Luja XIV, Luja XV i Luja XVI. Obilazak kraljevskih apartmana, sa bogato dekorisanim odajama, među kojima se izdvaja Dvorana ogledala, pozornica zbivanja od epohalnog značaja za Francusku i Evropu, odakle se pruža veličanstven pogled na prekrasne dvorske vrtove sa brojnim fontanama i skulpturama. Povratak u Pariz. Slobodno popodne. Noćenje.
7. dan PARIZ – SALZBURG
Doručak. Fakultativni odlazak u Diznilend ili slobodan dan za individualno razgledanje grada, šoping… (sobe se napuštaju u prepodnevnim satima). U večernjim satima polazak za Salzburg (noćna vožnja). 
8. dan SALZBURG
Dolazak u Salzburg u prepodnevnim satima. Razgledanje grada. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
9. dan SALZBURG – BEC - BEOGRAD.
Doručak. Polazak za Bec. Krace zadrzavanje u Becu za individualno razgledanje grada. Nastavak putovanja za Beograd. Putovanje kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

Hotel 3*:     419 €

USLOVI PLAĆANJA:
Cena aranžmana se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu MARFIN BANKE za efektivu na dan uplate

NAČIN PLAĆANJA:
30 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijavljivanja i: 70% od ukupne cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, i čekovima građana najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje

U CENU ARANŽMANA URAČUNATO JE:
prevoz turističkim autobusom (klima, video i audio uredjaji, mikrofon) na naznačenoj relaciji; smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 3 * na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni-usluživanje) u pomenutim gradovima, usluge turističkog pratioca, usluge stručnih lokalnih vodiča, razgledanja po programu putovanja, ulasci u gradove, takse i drumarine kao i troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
međunarodno putno zdravstveno osiguranje, ulaznice za kulturno istorijske spomenike čija cena zavisi od objekta koji se obilazi (od 5 € do 20 €), fakultativni izleti, individualni troškovi i sve ostale nepomenute usluge.

Fakultativni izleti: Dolina Loare (cca 65 €), voznja brodom po Seni (cca 12 €), ulaznica za Versaj (13 €), Diznilend (cca 59 €). Minimum 20 osoba za organizovanje fakultativnih izleta.

NAPOMENA:
Prilikom uplate aranžmana putnici su dužni da naglase koje pasoše poseduju i ukoliko imaju “plavi pasoš” plaćaju troškove takse za vizu (35 eur) i usluge viziranja pasoša (600 din.) po osobi. Informacije o potrebnoj dokumentaciji za viziranje “plavih pasosa” stranke mogu potražiti na prodajnom mestu agencije.

Agencija zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja organizatora, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu. Organizator putovanja smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Program je rađen na bazi 45 plativih putovanja.

SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Putnik, licenca broj OTP 322/2010, izdao APR, Registar turizma 18.02.2010. godine. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora