:: Ino aranžmani :: Evropa ::
 

PUTOVANJA EVROPA

 

London

(5 dana avionom)
Polazak: 30. novembar 2011.
 

Program putovanja:

1. dan 30.11.           BEOGRAD – LONDON
Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “Nikola Tesla” 2 sata pre leta. Poletanje za London letom JU 210 u 10:25h. Sletanje u London u 12:40h. Transfer sa aerodroma, sa usputnim  panoramskim razgledanjem grada u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku: Bakingemska palata, Opatija Vestminster i Parlament sa “Big Benom”;  London Tauer, Tauer Bridž, Trafalgar skver sa Nelzonovim stubom, Pikadili, Soho...završetak u hotelu, smeštaj. Noćenje.
2. dan 01.12.           LONDON 
Doručak. Fakultativni poludnevni izlet u  Vindzor kojim dominira dvorac Vindzor, zvanična rezidencija kraljevske porodice. Istorija ovoga dvorca traje vec 1000 godina. Vindzor je jedna od 20 najposećenijih turističkih destinacija u Velikoj Britaniji. Povratak u London. Noćenja.
3. dan 02.12.            LONDON 
Doručak. Fakultativni celodnevni izlet u Oksford, poznati univerzitetski grad i Stratford, rodno mesto Vilijema Šekspira. Do Oksforda i Stratforda se vozi idiličnim seoskim putevima, sa mogućnošću organizovanja ručka u toku izleta . Povratak u London. Noćenje.
4. dan 03.12.            LONDON 
Doručak.  Slobodan dan za individualno razgledanje grada.  Za ovaj dan  predlažemo  da posetite Britanski muzej, Nacionalnu galeriju,  London Tauer i da iz kabine London eye uživate u jedinstvenoj panorami Londona.  Uveče obavezna setnja po Kovent gardenu  ili Sohou kako bi ste upoznali noćni život Londona. Noćenje.
5. dan 04.12.            LONDON – BEOGRAD
Doručak. Transfer do aerodroma, poletanje za Beograd letom JU 211 u 13.30h. Sletanje u Beograd u 17.15h.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

Cena aranžmana po osobi: 590 Eur

Doplata za 1/1 sobu: 200 €
Dete do 12 god na pomoćnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe:  530 Eur
Cena za dvoje dece do 12 god. u pratnji dve odrasle osobe na upit

HOTEL: Holiday Inn Express London City, 275 Old Street, Shoreditch, EC1V 9LN London, www.holidaycity.com/express-london-city/index.htm, 4 minuta pešice udaljen od metro stanice Old Street, hotel nudi prostrane sobe, moderan bar I hol. Sve sobe imaju radni sto, ventilator, grejanje, kupatila sa snažnim tušem i fenom, telefon, TV,  radio, aparat za kafu I čaj… Doručak je kontinentalni. Iz hotela su lako dostupne sve glavne atrakcije Londona. 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke  na dan uplate.
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 40 % od cene aranžmana, a ostatak – gotovinski, čekovima građana na četiri jednake mesečne rate ili platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express),  najkasnije 15 dana pre putovanja. Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate.
Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koj se vrši u dinarima po prodajnim kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
Avio prevoz Beograd – London – Beograd, 4 noćenja sa doručkom u hotelu  HIXL City hotelu,( kontinentalni doručak), panoramsko razgledanje grada, transferi u Londonu aerodrom – hotel – aerodrom, usluge lokalnog vodiča (doček na aerodromu, razgledanje grada i asistencija pri odlasku iz Londona) troškovi organizacije aranžmana.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
Aerodromske takse 112 Eur (plaćanje u agenciji u dinarskjoj protivvrednosti, cena podložna promeni), taksa za britansku vizu (oko 70 GBP, u dinarskoj protivvrednosti), usluga obrade dokumentacije i zakazivanja termina 1.500,00 din. po putniku, fakultativni izleti, ulznice za lokalitete, individualni troškovi putnika, međunarodno putno osiguranje, ostale nepomenute usluge

FAKULTATIVNI IZLETI: 
Jednodnevni izlet u Oksford i Stratford na  Ejvonu  – 90 € ( uključuje prevoz i pratnju lokalnog vodiča ),
jednodnevni izlet do Vindzora - 80 €  sa uključenim ulaznicama za dvorac. 
Minimum putnika za realizaciju po navedenim cenama je 10

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i zemalja kroz koje prolaze.

BRITANSKA VIZA:
Neophodna je lična predaja dokumentacije u zakazanom terminu (zakazuje agencija). Konzularno odeljenje Ambasade Velike Britanije ne garantuje da će obrada dokumentacije biti završena do polaska na put ukoliko se zahtev preda u roku kraćem od 15 dana pre početka putovanja. Spisak dokumenata potrebnih za vizu: pasoš koji važi jos min. 6 meseci po isteku vize i ima najmanje 1 slobodan list bez ikakvih pečata i napomena sa obe strane /obavezno potpisan/, stari pasoš, 2 fotografije veličine pasoša na svetloj podlozi, popunjen formular /popunjava agencija/, potvrda o posedovanju novčanih sredstava dovoljnim za predviđeni boravak u GBR, pasoši užih članova porodice na uvid. Za zaposlene: overena i potpisana potvrda na memorandumu firme koja sadrži sledeće podatke: ime i prezime, od kada je lice zaposleno u firmi i na kojim poslovima kao i prosek mesečnih primanja, prevedena  na engleski ( nije potrebna overa prevoda), rešenje o godišnjem odmoru ili slobodnim danima za vreme putovanja prevedena na engleski ( nije potrebna overa prevoda), fotokopija radne knjižice.  Za vlasnike preduzeća/radnji: rešenje o osnivanju firme i dokaz da firma posluje (izvod iz banke) Za studente i učenike: Indeks ili đačka knjižica. Za penzionere: Poslednji ček od penzije. Lista ličnih podataka neophodnih za popunjavanje formulara biće dostavljena prijavljenim putnicima
U slučaju nedobijanja ili nerealizacije vize, smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema Opštim uslovima putovanja organizatora.
U slučaju promene cene avio prevoza i aerodromskih taksi organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene aranžmana za nastalu razliku
Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre puta

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 10 PUTNIKA
U slušaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
Organizator putovanja zadržava  pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja organizatora

SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Omega, licenca broj OTP 353/2010, izdao APR, Registar turizma 19.02.2010. godine. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora
Cenovnik br. 1 od 10.10.2011.