:: Krstarenja :: Royal Caribbean ::
 

ROYAL CARIBBEAN
KRSTARENJE

Oslo - Stavanger - Alesud
Geiranger - Bergen

polazak - Kopenhagen (Danska) - (8 dana / 7 noćenja)
 
polasci 2012.:
28. Jul; 25. Avgust;

brod: Brilliance of the Seas
 
Program putovanja / Itinerer
Dan
Luka
Dolazak
Polazak
1.
KOPENHAGEN (Danska)
-
17.00
2.
OSLO (Norveška)
10.00
18.00
3.
STAVANGER (Norveška)
10.00
17.00
4
ALESUD (Norveška)
10.00
17.00
5.
GEIRANGER (Norveška)
07.00
17.00
6
BERGEN (Norveška)
09.00
18.00
7.
plovidba
-
-
8.
KOPENHAGEN (Danska)
07.00
-
 

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

CENA ARANŽMANA
TIP KABINE
Cena po osobi od
Cena po osobi do
2-krevetna unutrašnja kabina
720,00 €
1.360,00 €
2-krevetna spoljašnja kabina sa prozorom
865,00 €
1.580,00 €
2-krevetna spoljašnja kabina sa balkonom
1.080,00 €
1.790,00 €
2-krevetni apartman sa balkonom
1.800,00 €
3.680,00 €
Opis broda i kabina (soba) se nalazi u katalogu „Krstarenja 2012-2013”, koji predstavlja sastavni deo ovog programa putovanja
Popusti za III i IV osobu (odrasli i deca do 11. godina) u kabini se razlikuju od datuma polaska – informacije u agenciji
Doplata za jednokrevetnu kabinu zavisi od kategorije kabine i perioda putovanja – informacije u agenciji

Cena uključuje:
7 noćenja na brodu na bazi punog pansiona (krstarenje prema programu, smeštaj u izabranoj kategoriji kabine, prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, užine: usluživanje po izboru na licu mesta, klasično i švedski sto - samoposluživanje), kapetanovu večeru, sve zabavne programe i animaciju, predstave u pozorištu, ulaz u casino i diskoteku, sportske aktivnosti, upotreba fitnesa, bazena, ležaljki).

Cena ne uključuje:

Lučke takse (78 €/ po osobi), brodske takse (70 €/ po osobi), prevoz do/od luke ukrcaja/iskrcaja, fakultativne izlete, ličnu potrošnju (alkoholnih i svih drugih pića koja se naručuju u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstvene tretmane i tretmane lepote, frizerskog salona, telefonskih poziva), putno osiguranje, osiguranje od otkaza aranžmana – po važećoj tarifi Delta Generali i napojnice – plaćaju se u agenciji prilikom rezervacije. Napojnice iznose cca 8 EUR/na dan po osobi – obavezna doplata (plaćaju i deca).

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke, na dan uplate. 30% od ukupne vrednosti aranžmana plaća se prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express) ili čekovima građana do šest jednakih mesečnih rata (ne uključujući lučke takse i dodatne usluge), najkasnije 45 dana pre početka aranžmana. Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate.
Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja.

Vize:

Za putnike koji nemaju novi (crveni) biometrijski pasoš, neophodna je šengen viza sa više ulazaka. Informacije o neophodnoj dokumentaciji potražite u agenciji.

Napomene:

Cene su informativnog karaktera, dnevno se menjaju, u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.
Pasoš mora da važi minimum šest meseci od dana zavšetka aranžmana.
U luci (na check in-u) je potrebno biti minimum tri sata pre objavljenog vremena polaska broda.
Okvirne informacije o cenama i programima izleta možete dobiti u agenciji. Svi izleti su na engleskom jeziku u organizaciji Royal Caribbean International..
Mogućnost posredovanja agencije pri rezervaciji hotelskog smeštaja u Kopenhagenu pre i posle krstarenja.
Moguće je pomeranje satnica zbog vremenskih i tehničkih uslova plovidbe.
Brodovi nisu kategorisani zvezdicama ili slovima, ali su po proceni naše agencije, u zavisnosti od brodova, u nivou standardnih hotela od 3 do 5 zvezdica.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI INDIVIDUALNIH POLAZAKA
 (ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana, te se isti ne može otkazati od strane Organizatora putovanja)

SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine, nastupa u svojstvu organizatora putovanja.
Uz ovaj program  važe Opšti uslovi putovanja organizatora, osim u slučaju otkaza aranžmana kada se primenjuju Opšti uslovi putovanja brodske kompanije.
Cenovnik br. 1 – 15. novembar 2011. godine