:: Novogodišnji aranžmani ::
 

NOVA GODINA

Barselona

(8 dana autobusom (2 noćenja))
sa posetom Veroni, Djenovi, Nici, Monaku i Monte Karlu
26.12.2012. - 02.01.2013.
 

Program putovanja:

1. dan (26.12.)      BEOGRAD - VERONA
Sastanak grupe u 20.30 časova kod železničke stanice “Prokop” (stara okretnica kod Gučevske ulice, ispod muzeja “25.maj” i “Kuće cveća”,  pored “Partizanovog” stadiona). Polazak autobusa u 21.00 čas. Noćna vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi  odmora.
2. dan (27.12.)      VERONA  - ĐENOVA
Dolazak u Veronu u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada: amfiteatar “Arena”, Trg Bra, Julijina kuća...Kraći odmor za kafu.  Nastavak putovanja ka Đenovi. Po dolasku u Đenovu, smeštaj u hotel. Noćenje.
3. dan (28.12.)      ĐENOVA - AZURNA OBALA - BARSELONA  
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualno upoznavanje grada koji je pod zastitom UNESCO-a. Preporučujemo da prošetate Trgom  Ferari, obiđete  Duždevu palatu, Katedralu Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna, posetite kuću Kristofera Kolumba. Oko 15.00  časova nastavak putovanja ka Azurnoj obali i kraće zadržavanje i panoramsko razgledanje Monaka  i  Monte Karla. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča polazak autobusa za Barselonu. Noćna vožnja.
4. dan (29.12.)      BARSELONA
U jutarnjim satima dolazak u Barselonu. Panoramsko razgledanje iz autobusa Gaudijevog  grada: Sagrada Familia, Casa Mila, ulica  la Ramblas, spomenik Kolumbu, Park Guel - kreacija čuvenog španskog arhitekte Gaudia. Smeštaj u hotel (posle 14.00 časova po hotelskim pravilima). Slobodno vreme. Noćenje.
5. dan (30.12.)      BARSELONA - (fakultativno) FIGUERAS - BARSELONA
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja  fakultativnog izleta za  Figueras, grad jednog od najvećih umetnika naše ere, Salvadora Dalija. Obilazak rodne kuće i muzeja ovog slikara. Povratak u hotel. Noćenje.
6. dan (31.12.)      BARSELONA
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualna razgledanja i šoping ili mogućnost organizovanja  fakultativne posete Akvarijumu. Doček Nove godine u sopstvenoj organizaciji (preporučujemo doček na trgu uz vatromet). Srećna Nova godina!!!
7. dan (01.01.)      BARSELONA - NICA - BEOGRAD
Sastanak grupe u  01.00 čas  na dogvorenom mestu i polazak u Nicu.  Dolazak u Nicu u jutarnjim časovima. Kraće zadržavanje i panoramsko razgledanje Nice. Nastavak putovanja za Beograd. Dnevno - noćna  vožnja kroz Italiju, Sloveniju  i Hrvatsku.
8. dan (02.01.)      NICA - BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim  jutarnjim časovima (u zavisnosti od uslova na putu i  graničnim prelazima).

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

Cena paket aranžmana po osobi:
Hotel Novotel Genova 4* (Šenova)+ Hotel Catalonia Park Guell 3* (Barselona): 259 Eur

Doplata za 1/1 sobu: 85 €

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke  na dan uplate.
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od100 Eurpo osobi, a ostatak – gotovinski, čekovima građana na četiri jednake mesečne rate ili platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express),  najkasnije 15 dana pre putovanja. Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate. Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koj se vrši u dinarima po prodajnim kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja.
U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak - kontinentalni) u hotelu 4* u Đenovi i  2  noćenja sa doručkom  (doručak - švedski sto, samoposluženje) u hotelu 3* u Barseloni,  obilasci prema programu putovanja, usluge vodiča - pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškovi organizacije putovanja, troškovi međunarodnog putnog osiguranja sa osiguranom sumom do 10.000 Eur, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja - osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate
aranžmana. U slučaju zdravstvene intervencije, osiguranik je dužan da sam snosi troškove intervencije do 30 evra, a razliku do punog iznosa lečenja, nadoknađuje osiguravajuća kuća).

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
Fakultativni izleti (u organizaciji ino partnera - NT Incoming), kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, obavezna gradska komunalna taksa za Kataloniju  (koja je  stupila na snagu 01.11.2012.) za hotele 0,75 Eur po noći po osobi u hotelima sa 2* i 3* ; 1,25 Eur po noći po osobi u hotelima sa 4* (plaća se na recepciji hotela), individualni troškovi, usluge koje nisu predviđene programom i troškovi fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom, kao i svi drugi nepomenuti troškovi.
Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner San Marino Viaggi E Vacanse, Via 3 Settembre 99 (Admiral Pint center), Rep. San Marino u Italiji i  NT INCOMING, Carretera N-II km 672.50 Santa Sussana, Barselona u Španiji.

CENA FAKULTATIVE:  
Figueras 30 Eur, Akvarijum 18 Eur. Minimum 30 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa ostvarila, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, koju putnici nisu u obavezi da prihvate.
Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti i specifičnosti termina!

OPISI HOTELA:
U Đenovi je smeštaj u hotelu NOVOTEL GENOVA 4*  www.novotel.com na bazi noćenja sa doručkom (doručak - kontinentalni).
U Barseloni je smeštaj u hotelu CATALONIA PARK GÜELL 3* http://www.hoteles-catalonia.com/es/nuestros_hoteles/europa/espanya/catalunya/barcelona/hotel_catalonia_park_guell/index.jsp
Hotel se nalazi  u Barseloni u blizini parka Guelo. Na 300 m od hotela nalazi se metro stanica Vallcarca kojom se  za oko 10-ak minuta stiže  do centra grada. Od sadržaja, gostima je u svim hotelima na raspolaganju restoran i bar. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, standardno opremljene sa TWC-om, telefonom i TV-om. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje). 

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 50 PUTNIKA
U slušaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
Organizator putovanja zadržava  pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja organizatora

SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Argus, licenca broj OTP 1/2010, izdao APR, Registar turizma 20.01.2010. godine
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora
Cenovnik br. 1 od 12.10.2012.