:: Novogodišnji aranžmani ::
 

NOVA GODINA

Pariz - Minhen - Salcburg - Beč

(9 dana autobusom)
26.12.2010. - 03.01.2011.

Program putovanja:

1. dan - 26.12.      BEOGRAD - MINHEN
Skup učesnika putovanja na parkingu ispred hotela Continental u 07.00h. Vožnja preko Novog Sada i Subotice, Mađarske. Dolazak u Minhen uveče. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2. dan - 27.12.      MINHEN
Doručak. Panoramsko razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva i mesto održavanja Olimpijskih igara 1972. Slobodno vreme  za odmor i kupovinu do večernjih sati. Noćna vožnja ka Parizu.
3. dan - 28.12.      PARIZ
Dolazak u Pariz u jutarnjim  satima. Panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem: Latinska četvrt, Notr  Dam, Muzej Orsej, Luvr, Trg Konkord, Opera, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Palata Šajo… Smeštaj u hotel i kraći odmor. Popodne upoznavanje sa funkcionisanjem pariskog  metroa i obilazak grada sa vodičem pratiocem. Odlazak na Monmartr. Noćenje.
4. dan - 29.12.      PARIZ
Doručak. Individualni obilasci (Louvr, Muzej Orsej, Panteon i Dom invalida sa Napoleonovim grobom ili neki od drugih brojnih muzeja, šetnja latinskim kvartom, kupovina...) Predlog za veče – Ajfelova kula i vožnja brodom najlepšom pariskom avenijom - rekom Senom. Noćenje.
5. dan - 30.12.      PARIZ - LOARA
Doručak. Fakultativni izlet Dvorci Loare ili slobodno vreme za individualna razgledanja. Noćenje.
6. dan - 31.01.      PARIZ
Doručak. Poludnevni izlet u Versaj do čuvenog letnjeg dvorca Luja XIV. Povratak u Pariz. Slobodno popodne,  pripreme za doček Nove godine koja se, u Parizu tradicionalno dočekuje na Jelisejskim poljima. Moguć doček u nekom od brojnih restorana uz blagovremenu najavu organizatoru. Noćenje.
7. dan - 01.01.      PARIZ - DIZNILEND - SALCBURG
Doručak. Fakultativni odlazak u Diznilend ili slobodan dan za individualni program: odmor, šetnju gradom, uživanje u pariskim bistroima. Polazak ka Salcburgu uveče. Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora.
8. dan - 02.01.      SALCBURG
Dolazak u Salcburg u jutarnjim satima. Razgledanje Mocartovog rodnog mesta i jednog od najlepših gradova srednje Evrope: Palata i vrtovi Mirabel, Katedrala, kuća u kojoj je rođen  V.A. Mocart, čuvena gotska trgovačka ulica Getrajdegase... Slobodno popodne. Noćenje.
9. dan - 03.01.      SALCBURG - BEČ - BEOGRAD
Doručak. Polazak ka Beču. Panoramska vožnja Ringom: Rathaus, Burgteatar, Opera, Hofburg, Parlament, Nacionalno pozorište... Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Vožnja preko Mađarske, Subotice i Novog Sada. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.  

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

 Cena aranžmana po osobi: 359 Eur
Doplata za 1/1 sobu: 130 eur
Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 60 Eur

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
Prevoz udobnim visokopodnim turističkim  autobusom prema programu, 6 noćenja sa doručkom u hotelima 2+* i 3* (4 u Parizu, 1 u Salcburgu i 1 u Minhenu), obilaske prema programu, usluge lokalnog vodiča u Parizu, vodič-pratioc i troškovi organizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativni program, individualni troškovi putnika i druge nepomenute usluge.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke  na dan uplate.
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 40% od cene aranžmana, a ostatak – gotovinski, čekovima građana na četiri jednake mesečne rate ili platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express),  najkasnije 15 dana pre putovanja. Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate.
U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.
Ukoliko stranka ne reguliše plaćanje u navedenom roku, smatraće se da je odustala od putovanja u skladu sa Opšim uslovima putovanja organizatora.

FAKULTATIVNI PROGRAM:
● vožnja brodom 10 €
● poludnevni izlet u Versaj sa ulaznicom 20 € (deca 10 €) – minimum za realizaciju 25 osoba
● izlet Dvorci Loare cca 65 € odrasli /deca 35 €,  (vožnja, ulaznice za 2 dvorca, vodič – min. 25 osoba)
● Diznilend 55 € odrasli, deca 45 €
● večernji program u kabareu od 90 € naviše - zavisno od lokala, datuma i vremena početka predstave.
Napomene za fakultativni program:
Popusti za decu se odnose na uzrast do 12 god za Diznilend i 18 god za Versaj i Dvorce Loare.
U cilju bolje organizacije neophodno je da se putnici izjasne o izletima prilikom rezervacije aranžmana.
Neophodan minimum za realizaciju fakultativnog programa je 25 osoba.

VAŽNO:
● Prilikom prijave, putnici su dužni da naglase koje pasoše poseduju i ukoliko imaju stari, “plavi pasoš” potrebno je da sami izvade šengen vizu. Putnicima koji imaju plave pasoše, neophodna je polisa zdravstvenog putnog osiguranja, prilikom apliciranja za vizu. Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš, polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu.
Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Posebno molimo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, dragocenostima i vrednim stvarima, jer organizator putovanja ne snosi odgovornost za gubitak ili krađu istih tokom celog putovanja.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom  zbog okolnosti koje, u trenutku postavljanja programa, nisu bile poznate.

OPISI HOTELA:
Hotel u Parizu 2+* superior: iz lanca Ibis / Kyriad ili Campanille ili hotel France 3* nalaze se u širem regionu grada (svi u kontigentu KOMPAS FRANCE) u neposrednoj blizini metro stanice i dobro povezani sa gradom. Sobe su dvokrevetne (sa pomoćnim ležajem), TWC, TV. Doručak na principu samousluživanja (slatko-slani buffet). Tačno ime hotela biće poznato 10 dana pre puta.
Hoteli u Salcburgu i Minhenu * - u širem centru grada, u blizini stanice javnog prevoza. Doručak - švedski sto. 

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 putnika u autobusu, odnosno 65 u spratnom autobusu.
U suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 14 dana pre datuma polaska.

SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Kompas Beograd, licenca broj OTP 118/2010, izdao APR, Registar turizma 04.02.2010. godine. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora