:: Wellness & Spa :: Wellnes Halkidiki ::
 

WELLNESS HALKIDIKI

 

Aristoteles Holiday&Spa 4*

Odličan porodični hotel Aristoteles, nalazi se oko stopedeset metara od plaže (mostić iznad puta) i na samo oko tri kilometara pre letovališta sa kojim je povezan hotelskim kombijem. Kompleks se sastoji od 235 prostranih soba, različitih tipova, smeštenih kaskadno u nekoliko objekata, ima mali SPA, restoran, tavernu, lobi bar, bar pored bazena, diskoteku, mini market, dečji klub i igralište, bazene površine oko 500 kvm sa akva parkom (u funkciji u julu i avgustu), dečji bazen, fitness centar, teniski i košarkaški teren, odbojku na plaži, uslove za bavljenje vodenim sportovima... Većina soba ima pogled na more i ostrva arhipelaga Amuljani i sadrže TWC ili kupatilo sa kadom i fenom, telefon, radio, SAT TV, centralni klima uredjaj, mali frižider i terasu. Mezonete u donjem nivou imaju dnevnu sobu i kuhinju, a na gornjem nivou (galeriji) se nalaze dva ležaja. Apartmani se sastoje iz spavaće sobe i dnevnog boravka sa malom kuhinjom. Na plaži se mogu iznajmiti čamci kojima se veoma brzo može stići na fantastična pešana ostrva Amuljanija. Usluga u hotelu Aristoteles je po izboru, noćenje sa doručkom ili polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

SPA centar uključuje: zatvoreni bazen sa grejanom vodom, saunu, đakuzi, tursko kupatilo, solarijum, tapidarijum. Takodje Vam se pruža mogućnost da uživate u raznim tretmanima i masažama. (više informacija na www.aristoteles.gr)

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


Cene u tabeli su u eurima po osobi ili jedinici dnevno
tip smeštaja
po jedinici
po osobi
max osoba
usluga
01.11 - 23.12
2010.
04.01 - 05.03
2011.
08.03 - 22.04
2011.
superior soba
2+2
ND
28
28
28
superior soba
2+2
PP
34
34
34
apartman
2-4
ND
72
72
72
apartman
2-4
PP
105
105
105
mezoneta
2-4
ND
105
105
105
mezoneta
2-4
PP
130
130
130
popusti
standardna soba
III odrasla osoba - 30%, I i II dete 0-6 g. - besplatno, I i II dete 6-12 g. - 60%
ND –  noćenje sa doručkom; PP –  polupansion

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj u hotelu u odabranoj smeštajnoj jedinici, na bazi odabrane usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- usluge SPA centara u navedenim hotelima
- prevoz
- Za putnike koji nemaju novi (crveni) biometrijski pasoš,  neophodna je grčka šengen viza. Troškovi izdavanja garancije - apliciranje za INDIVIDUALNU vizu iznose 690 dinara po rezervaciji. Grčka individualna viza: 35 eur.
- zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi Delta Generali.
Putnicima koji imaju plave pasoše, neophodna je polisa zdravstvenog putnog osiguranja, prilikom apliciranja za vizu.
Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš, polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- osiguranje od otkaza, posledica nesrećnog slučaja i prtljaga – po važećoj tarifi Delta Generali. Osiguranje nije obavezno, ali se preporučuje.
- ostale nepomenute troškove

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu, zbirno, sa svim bankarskim troškovima naše poslovne banke: uplata u celosti ili 30% akontacije, ostatak 15 dana pred put (gotovinski, čekovima na 4 mesečne rate, administrativnom zabranom na platu (na 4 mesečne rate), platnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro, Euroline i American Express – za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate.

NAPOMENA:
- u hotelu ARISTOTELES HOLIDAY&SPA korišćenje bazena, đakuzija, saune i  hamama naplaćuje se 15 eur po osobi za sat vremena.

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:
● Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom - plavim pasošem u obavezi su da individualno pribave turističku vizu za Republiku Grčku (taksa iznosi 35 € i plaća se direktno u Konzulatu prilikom apliciranja). Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja ili nerealizacije grčke vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema Opštim uslovima putovanja organizatora. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.
● Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) informišu na sajtu Delegacije  EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI INDIVIDUALNIH POLAZAKA U NAVEDENIM TERMINIMA
(ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja)

Organizator putovanja je SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora