:: Wellnes & Spa :: Wellnes paketi ::
 

WELLNES & SPA PAKETI

 

Hotel Ruc - Banja Ždrelo kod Petrovca na Mlavi

Banja Ždrelo je udaljena 130 km od Beograda i 9 km od Petrovca na Mlavi, prema Žagubici na nadmorskoj visini od 160 do 240 m. Sa dve strane okružuju je Homoljske planine.
Hotel Ruc je savremeni atraktivni objekat sa 30 ležaja u 15 izuzetno lepih i savremenih soba. Svaka soba nudi, pored izuzetnog pogleda na lepu okolinu, kompletan konfor za izuzetno prijatan boravak: klima uređaj, WC, tuš kabinu sa termomineralnom vodom, frižider, TV sa preko 30 kanala kablovske televizije, DVD, priključak za internet. U sklopu objekta na prvom spratu se nalazi savremeni  fitnes centar koji pored ručne masaže nudi još i saunu, solarijum, parno kupatilo, kao i više različitih sprava za vežbanje i relaksaciju. Na vrhu zgrade se nalazi terasa za sve goste koji žele da se kupaju u đakuziju i sunčaju sklonjeni od gužve, uz prelep pogled na okolna brda. Restoran kapaciteta 150 mesta sa terasom kapaciteta 100 mesta u prijatnom ambijentu nudi gostima specijalitete domaće kuhinje i jela sa roštilja. Poseban kuriozitet, pre svega u zimskom periodu predstavlja ložište koje se nalazi u centralnom delu restorana gde posetioci na licu mesta mogu da posmatraju pripremu jela sa roštilja, pogača i jela ispod sača. Lep ambijent, prijatna atmosfera, kvalitetna i raznovrsna jela, bogata ponuda pića, a pre svega rakija i vina iz podruma domaćina kuće, kao i ljubazno osoblje i kvalitetna posluga čine da gosti osete toplinu ovog restorana. U okviru restoranskog dela se nalazi i banket sala sa 50 mesta koja je izuzetno pogodna za održavanje poslovnih sastanaka, seminara, raznih vrsta predavanja i za manja porodična i poslovna slavlja.
Aqua park u kompleksu Ždrelo je jedinstven po tome što su  bazeni ispunjeni termalnom vodom temperature oko 40 stepeni  koja izvire 200 m ispod zemlje. Kompleks raspolaže otvorenim i zatvorenim  bazenima kao i bazenom sa morskom vodom. Pored toga što omogućava uživanje na niskim  zimskim temperaturama, ova voda ima i lekovita svojstva. Termomineralna voda koja se nalazi u bazenima pomaže u lečenju psorijaze i drugih kožnih i reumatskih bolova, a ohlađena može da se pije i pomaže kod gastritisa. U otvorenim bazenima voda se pomera kao brza reka, tako da kupači mogu da jure bazenima uz pomoć pumpi  koje guraju toplu vodu

VIKEND PAKET
3 dana/2 noći - noćenje sa doručkom
petak - nedelja
  • 2 noćenja sa doručkom u standardnoj dvokrevetnoj sobi
  • besplatno dnevno korišćenje bazena sa termalnom vodom i masažerima
  • dvodnevno korišćenje solarijuma i saune.
Cena paketa u dvokrevetnoj sobi po osobi: 6.400,00 dinara
 
Postoji mogućnost rezervacije smeštaja nezavisno od ponuđenih paketa
(kraći ili duži boravak).
Više informacija potražite u agenciji.
 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
Prevoz, boravišna taksa  (plaćanje na licu mesta), korišćenje đakuzija, ručne masaže, tretmani lekovitim blatom, individualni troškovi putnika i ostale nepomenute usluge.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Akontacija 40% prilikom rezervacije, a ostatak – u gotovom , platnim karticama (Dina, VISA; Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express)  ili čekovima građana na četiri jednake mesečne rate, najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.
Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate.
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI INDIVIDUALNIH POLAZAKA U NAVEDENIM TERMINIMA
(ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja)

Organizator putovanja: Sabra company doo Beograd, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. god. Uz ovaj program vaze  Opšti uslovi putovanja organizatora
Cenovnik br. 3 od 15.10.2011.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT