:: Zimovanje 2017/2018 :: Planine u regionu :: Jahorina ::
 

ZIMOVANJE JAHORINA

 
 
 

Hotel Bistrica 3*

Jahorina sa najvišim vrhom Ogorjelica 1916 m/nv, skijašima nudi 20 km uređenih i dobro povezanih staza različitih težina, za početnike, rekreativce i vrhunske skijaše.  Skijalište je povezano sa 3 šestoseda, 2 dvoseda, 3 ski lifta i 1 baby liftom. Deo staza pokriven je sistemom za veštačko osnežavanje u ukupnoj dužini od 3290m. Prosečan broj dana pod snegom je preko 150. a visina dostiže i do 3m. 
Hotel Bistrica 3* je idealno lociran, na vidikovcu i nadmorskoj visini od 1.620 m. Od prve ski staze udaljen je svega 150 m. Hotelski sadržaji: restoran, kafe bar i TV sala. bazen, sauna, fitnes centra, sala za bilijar i stoni tenis., ambulanta, skijašnica, servis za iznajmljivanje ski opreme i parking. Internet se može besplatno koristiti u zajedničkim prostorijama hotela wireless Internet konekcijom, terasom.
OPIS SMEŠTAJA:
Hotel ima 152 sobe i 8 apartmana. Internet se može besplatno koristiti u zajedničkim prostorijama hotela
Standardana soba: dva klasična ležaja (ili jedan fracuski ležaj),  fotelja na razvlačenje. Sve sobe imaju kupatilo ( WC, tuš kabina), TV, telefon.
Apartman:  francuski ležaj, fotelja i dvosed na razvlačenje. Svi apartmani imaju kupatilo (WC, kada), TV, telefon i mini bar. 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

Cene su izražene u evrima po osobi dnevno na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona
Tip smeštaja
Usluga
01.12-29.12.
18.02.-01.04
29.12-07.01.
07.01-14.01.
14.01-28.01
28.01-14.02
14.02-18.02.
1/2 soba
ND
29
42.50
36
39
37
PP
34
51
41
37
45.50
Legenda: ND - noćenje sa doručkom;   PP - polupansion (doručak i večera)

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
Akontacija 40% prilikom rezervacije, a ostatak - u gotovom , platnim karticama (Dina, VISA; Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express)  ili čekovima građana na  4 jednake mesečne rate, najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.
Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate. Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koj se vrši u dinarima po prodajnim kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja.U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
Smeštaj na bazi izabrane usluge - noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) - posluženje švedski sto, korišćenje bazena, teretane, skijašnice, parking, internet u zajedničkim prostorijama.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
Prevoz, boravišna taksa i osiguranje, međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi putnika i ostali nepomenuti troškovi

BORAVIŠNA TAKSA I OSIGURANJE:
Boravišna taksa i osiguranje iznosi 1,28 evra dnevno po osobi, deca od 6 do 18 godina plaćaju 0,77 evra dnevno po osobi - plaćanje u agenciji.

POPUSTI:
- deca do 5 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe na zajedničkom ležaju  - besplatno
- deca od 5 do 12 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, na pomoćnom ležaju imaju 30% popusta
- deca od 5 do 12 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, na zajedničkom ležaju imaju  50% popusta
- treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju - 20% popusta.

DOPLATE:
- obavezna doplata za novogodišnju večeru - odrasli 36 evra, deca od 5 do 12 godina 18 evra - plaćanje u agenciji,
- jednokrevetna soba - doplata 20% .

NAPOMENA:
- umesto redovne večere 31.12.2017.  biće poslužen ručak u periodu 13h  - 15h,
- za goste koji borave duže od 3 dana - 20% popusta na cenu skipass-a.

VAŽNE NAPOMENE:
- Potvrda hotela u roku od 48h po prijavi putnika. Prilikom prijave, putnik plaća akontaciju u iznosu koji je naveden. U slučaju da hotel ne potvrdi rezervaciju, akontacija se vraća putniku; Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, osim ako u tabeli nije drugačije naznačeno;
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost;
- Opisi smeštajnih kapaciteta nalaze se u sklopu programa, a opisi sa fotografijama smeštajnih kapaciteta na sajtu www.supernovatravel.rs;
- Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni ispravnost putnih i drugih isprava. Putnicima Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za Bosnu i Hercegovinu, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu – organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja;
- Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
- Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom;

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI INDIVIDUALNIH POLAZAKA U NAVEDENIM TERMINIMA
(ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja)

SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Supernova travel, Beograd, Majke Jevrosime 29, br. tr. 160-338553-07, licenca OTP 343/2010, izdao APR, registar turizma 19.02.2010. godine
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora
Cenovnik br. 1 od 07.10.2017.