:: Zima 2009/10 :: Planine u regionu :: Jahorina ::
 

ZIMOVANJE JAHORINA

 
 
 

Hotel Rajska Dolina

Hotel Rajska Dolina 3* - Arhitektura objekta prilagođena je okolnom ambijentu, što ga čini posebno interesantnim i privlačnim. U sastavu hotela se nalaze: diskoteka, šah-sala, TV sala, sala za sastanke, teretana i sportski tereni. U neposrednoj blizini hotela je polazna stanica jedne od osam žičara jednoseda i dvoseda. Sve sobe imaju TV, centralno grejanje, telefon. Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera – meni posluženje).

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

Cene su izrazene  Eur po osobi na bazi 7 polupansiona
tip smeštaja
Usluga
26-Dec
02-Jan
09-Jan
16-Jan
23-Jan
30-Jan
06-Feb
13-Feb
20-Feb
27-Feb
06-Mar
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
soba 1/2
PP
279
279
279
179
179
179
179
179
179
179
179
Legenda: PP Polupansion

POPUSTI:
-doplata za 1/1 sobu 50%;
-treća osoba na pomoćnom ležaju ima popust 20%;
-dete do 2 god besplatno u pratnji dve odrasle osobe na zajedničkom krevetu.
-deca od 2 do 12 godina, u pratnji dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi, imaju popust 30% ukoliko koriste poseban ležaj;
-deca od 2 do 12 godina, u pratnji dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi, imaju popust 50% ukoliko koriste zajednički ležaj;

DOPLATE:
-obavezna boravišna taksa i osiguranje je 1.5€ dnevno po osobi, plaća se u agenciji;
-deca do 12 god ne plaćaju boravišnu taksu i osiguranje.
-obavezna doplata za novogodišnju večeru za odrasle 25€, za decu 2-12 god 12.5€.

PREVOZ:
Autobusima visoke turističke klase sa TV/VCR, A/C. Polazak iz Beograda u 07:00 časova sa parkinga ispred Sava centra (savska strana). Polazak sa Jahorine u 16:00 časova ispred hotela Bistrica
Cena povratne karte je: 30 Eur

SKI PASS:
-Dnevna karta (09-16h): Odrasli 20€,  deca do 14 godina 15€
-6 dana: Odrasli 100€; deca do 14 godina 72€
-5 dana: Odrasli 92€, deca do 14 godina 66€
 Napomena: Cene ski pass-a su informativnog karaktera. Korišćeni su podaci „Olimpijskog Centra Jahorina“.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan                   Polazak autobusom (ili sopstvenim prevozom) prema satnici. Dolazak u hotel/vilu. Smeštaj u određeni tip soba ili apartmana prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.
2.–7.dan             Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenja.
8.dan                   Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu polupansion, napuštanje soba ili apartmana do 10:00 h. Polazak za  Beograd autobusom (ili sopstvenim prevozom) prema satnici i mestu polaska. Dolazak u Beograd u večernjim satima.

Napomena: Boravak na bazi 8 dana /7 noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe ili apartmane do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela / vila ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00h).

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu na dan uplate.
Akontacija prilikom rezervacije 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak – gotovinski, platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro i American Express) ili čekovima građana  na rate do marta 2010. god -  najkasnije 15 dana pre polaska.

ARANŽMAN OBUHVATA:
Smeštaj u izabranom hotelu u sobi ili apartmanu na bazi izabrane usluge, 7 PP ili 7 NA, organizaciju putovanja i predstavnika agencije.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Autobuski prevoz, ski pass, boravišnu taksu i osiguranje u iznosu od 1.50 Eur dnevno po osobi  - plaćanje u agenciji (deca do 12 god ne plaćaju BTO), obaveznu doplatu za doček Nove godine u hotelima (meni i program biće objavljeni 7 dana pre puta), međunarodno putno osiguranje sa doplatkom za rekreativne skijaše (50% na cenu osnovnog osiguranja), ostale individualne i nepomenute troškove.

NAPOMENE:
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Aranžman je rađen na bazi min 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza, kao i
pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

GRANIČNE FORMALNOSTI:
Za ulazak u Republiku Srpsku (Bosnu i Hercegovinu) potrebna je važeća lična karta. Za decu je potreban pasoš. Ukoliko maloletna deca putuju bez jednog ili oba roditelja, potrebna je overena saglasnost. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne snosi odgovornost u vezi važenja i valjanosti putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani R Srbije su u obavezi da provere vizni režim zemlje u koju putuju.

SABRA COMPANY, licenca kategorije A, broj 13 izdata 26.01.2006. god. Nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Spirit travel, Licenca A kategorije br.122, izdata 07.02.2006. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora