: Zimovanje 2018/2019 :: Planine u regionu :: Kopaonik ::
 

ZIMOVANJE KOPAONIK

 

Hotel Putnik 4*

Hotel Putnik Kopaonik se nalazi u Sunčanoj dolini, jednom od najlepših predela Kopaonika, na oko 1.500 metara NV. Od centra Kopaonika (Konaci) udaljen je 15-ak minuta hoda. Od hotela do ski staze Sunčana dolina postoji šumski put i on se koristi u toku sezone. Jedan od najpoznatijih objekata na planini i može se i reći starosedalac ski centra Kopaonik - hotel Putnik. Hotel Putnik na Kopaoniku poseduje sopstvene otvorene sportske terene za košarku, odbojku i tenis. Za sezonu 2018. Hotel je potpuno renoviran. Proširen je i spa centar koji je upotpunjen bazenom i ostalim sadržajima koji će vam upotpuniti planinski odmor, ( đakuzi sa masažerima za celo telo, tursko kupatilo, tepidarium, hladni aroma tus, pebble walk, slana soba, finska sauna, ruska banja, masaže). Poznat je i po organizaciji mnogih sportskih i dečijih jezičkih kampova kroz celu svoju istoriju. Dodatni sadržaj: pansionski restoran, aperitiv sala sa prostranim salonom u dva nivoa, kamin sala, frizerski salon, salon za masažu, sauna, teretana, sala za stoni tenis, bilijar sala, prodavnica suvenira, besplatan wireless internet, skijašnica, parking (besplatan za goste hotela). Pogodnost: besplatan prevoz do centra Kopaonika više puta dnevno u toku skijaške sezone.
Restorani: U restoranu hotela Putnik možete probati autentičnu nacionalnu kuhinju. Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola dok se za ručak služe jela sa jelovnika. Kamin bar predstavlja idealno mesto za trenutke odmora i uživanja sa dragima uz čašicu razgovora, kaficu ili čašu vina.
Wellness:
Hotelski bazen, đakuzi sa masažerima za celo telo, tursko kupatilo, tepidarium, hladni aroma tus, pebble walk, slana soba, finska sauna, ruska banja, masaže.
Kongres:
Jedna kongresna salu sa maksimalnim kapacitetom od 170 osoba u teatar stilu sedenja. Kongresna sala pogodna je za organizaciju kako privatnih tako i poslovnih događaja (sastanaka, seminara). Sala poseduje potrebnu audio vituelnu opremu.
Sport:
Hotel poseduje otvorene sportske terene ( košarka, odbojka, tenis, fudbal, rukomet) koji su odlični za pripreme sportskih klubova. U hotelu se nalaze i: teretana. sala za stoni tenis, bilijar sala.
Smestajne jedinice:
-83 standard sobe
-13 family
-6 apartmana
Ukupan kapacitet hotela 244 ležaja
Standard sobe:
-jednokrevetna soba ( jedan singl ležaj)
-dvokrevetna soba (francuski ležaj ili dva singl ležaja)
-trokrevetna soba (francuski ležaj i jedan singl ili tri singl ležaja)
Family soba:
-francuski ležaj i dva sing ležaja
-dvosed i jedan singl ležaj
-francuski ležaj i dvosed
Apartmani:
-sastoje se iz dnevnog boravka i spavaće sobe
-Dupleks apartmani predviđeni za boravak do 6 osoba
Sve sobe na raspolaganju imaju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, lcd tv, telefon, sef

 
 
 
 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

Kopaonik
Kopaonik