:: Letovanje 2022 / Leto 2022 :: Grčka :: Lefkada ::
 

LETOVANJE LEFKADA

Lefkada ili Lefkas, kako ga od milošte zovu njegovi stanovnici, najveći je i glavni grad ostrva. Nalazi se na početku (severnoj strani) ostrva i to je prvo letovalište sa kojim se putnik susreće kada dolazi na Lefkadu. Lefkas je administrativni centar, luka i marina za jahte, sa svim pratećim sadržajima koji jedan manji primorski grad treba da ima: policiju, banke, poštu, bolnicu i dom zdravlja, velike samoposluge, mesare, ribarnice, pijacu i mnogo restorana, taverni i kafića. Kruna grada je lepa pešačka zona sa centralnim trgom i crkvom kao i mnoštvom prodavnica i kafeterija. U neposrednoj blizini grada je i lepa, nekoliko kilometara duga, peščana plaža Agios Ioanis, poznata po ostacima starih vetrenjača.

Nidri je najveći i najpoznatiji turistički gradić i nalazi se na jugoistoku ostrva. Smešten je u zalivu okružen ostrvcima Maduri, Meganissi, Onazisovo ostrvo Skorpio i mnoga druga manja. Letovalište obiluje prodavnicama, restoranima, kafićima, barovima i ima dugačku, šljunkovitu, gradsku plažu. Pored luke za mnogobrojne brodove koji krstare oko ostrva i prevoze kupače na mnogobrojna ostrvca preko puta, tu se nalazi i marina za jahte koja predstavlja savršeno utočište za mnogobrojne nautičare i jedriličare.

U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu naših aranžmana, ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo garantovati da su svi opisi kompletni i bez greške.
 
Sve cene su publikovane kao jednistvene prodajne cene
za odabrani program putovanja.

Odaberite vilu
Nidri-LETO 2022.
autobuski ili sopstveni prevoz

La Minute

Kostas

Katina

AlexandrosPogledajte i video prezentaciju Lefkade i vila iz ponude:

Lefkadaobavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

NIDRI - LEFKADA:

Lefkada na mapi Grčke
Mapa Lefkade
Mapa-Lefkas/Ag. Ioannis
Mapa Nidrija
Autobuski prevoz
Sopstveni prevoz
Osiguranje (i vize)

DOWNLOAD CENOVNIKA

Lefkada apartmani/
autobuski prevoz
Leto Grčka 2022
Lefkada apartmani/
sopstveni prevoz
Leto Grčka 2022

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT