:: Ino aranžmani :: Evropa ::
 

PUTOVANJA EVROPA

 

Rim

(4 dana avionom-individualno)

Polazak: 17. decembar 2010.

*ukoliko na traženom datumu nema mesta, putniku će biti ponudjen alternativni datum,
ili povećanje cene aranžmana na raspoloživoj, višoj, klasi avio prevoza*
Program putovanja:

1. dan (17.12.)             BEOGRAD – RIM
Sasatanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pre predvidjenog poletanja. Prijavljivanje na let i predaja prtljaga. Let za Rim sa Wizz Air W6 893 u 09:50. Dolazak u Rim u 11:25 časova. U sobe se može ući posle 14 časova. Popodne slobodno za individualne aktivnosti. Noćenje.
2-3. dan (18.-19.12.)   RIM
Boravak u Rimu na bazi noćenja sa doručkom. Slobodno vreme za šoping (ne zaboravite da su u toku Božićne rasprodaje). Mogućnost niza fakultativnih izleta. Za razgledanje grada predlažemo Hop-On-Hop-Off bus, kao najjaftiniju varijantu da za kratko vreme obidjete najviše lokaliteta – koloseum, Vatikan, Sikstinsku kapelu, Španski trg.....
4. dan (20.12.)             RIM – BEOGRAD
Prijavljivanje za let i predaja prtljaga na aerodromu Fumicino dva sata pre predvidjenog leta. Let za Beograd W6 894 u 07:45 h. Dolazak u Beograd u 09:20.  Kraj programa.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

Cena aranžmana po osobi: 250 Eur

Doplata za 1/1: 70 eur

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
- avio prevoz na najpovoljnijim klasama na kompaniji Wizz Air
- smeštaj u hotelu 3* u dvokrevetnoj sobi na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom
- aerodromske takse
- organizacija putovanja CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- troškove za više od jednog prtljaga (15 eur po komadu prtljaga)
- troškove transfera aerodrom – hotel - aerodrom
- fakultativne izlete
- individualne troškove putnika

KORISNE INFORMACIJE
Transfer od aerodroma do hotela i nazad je vrlo dobro organizovan, naročito do Termini stanice, gde se nalazi veliki broj hotela. Cena karte u jednom smeru je 11 eura, a metro ide od aerodroma do Termini stanice. Takodje, moguće je organizovati privatan transfer po ceni od 30 eura po osobi po smeru.

NEMOJTE PROPUSTITI
HOP ON, HOP OFF autobusbus 24 sata, saobraća svakih 15 minuta, cena od 18 eura
VATIKAN, poludnevna cena oko 50 eura
TIVOLI, poludnevna cena oko 60 eura
SIKTINSKA KAPELA, poludnevna cena oko 55 eura
ANDJELI I DEMONI, poludnevna cena oko 45 eura

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate. 30% od ukupne vrednosti aranžmana plaća se prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana do 4 mesečne rate, najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.
Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate.

NAPOMENA: Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, promene u tarifama prevoznika ili drugim slučajevima koji utiču na cenu putovanja. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni.
Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od uslova.

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:
- Za putnike koji nemaju novi (crveni) biometrijski pasoš, neophodna je šengen viza. Informacije o neophodnoj dokumentaciji potražite u agenciji.
- Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) informišu na sajtu Delegacije  EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Minimum za realizaciju aranžmana je 2 prijavljena putnika - GARANTOVANI POLASCI.

Organizator putovanja:SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora