:: Ino aranžmani :: Evropa ::
 

PUTOVANJA EVROPA

 

Segedin - Aquapolis

(3 dana autobusom)

OSVEŽITE DUH I TELO U
AKVAPOLISU I HOTELU HUNGUEST FORRAS 4*

Polazak: 24. jun 2011.

Program putovanja za individualne polaske tokom cele godine pogledajte ovde.
 
Segedin se nalazi u regiji mađarske velike južne ravnice. Prostire se duž obe obale Tise i najveći je grad na ovoj evropskoj reci. Nedaleko je ušće reke Moriš u Tisu i povoljan geografski položaj opredelio je dugu, ali i burnu istoriju ovog grada. Tako sve što je sagrađeno do 1879. godine bilo je zbrisano tokom velike poplave, pa se sledećih godina grad podizao iz ruševina, i sada postao mnogo lepši i veći nego što je bio. Danas je Segedin četvrti po veličini grad u Mađarskoj i nezaobilazno turističko odredište, grad bulevara, trgova, palata, parkova, grad kulture i umetnost.
Akvapolis (www.napfenyfurdoaquapolis.com) je novootvoreni i savremeni vodeni grad u novom delu Segedina, sa toboganom koji najviše godina funkcioniše u celoj Evropi. To je kompleks bazena koji se prostire na oko 4400 metara kvadratnih metara. Brojni su sadržaji za aktivnu rekreaciju, uživanje, avanturu, terapiju,… U Akvapolisu je u Evropi najduži zatvoreni vodeni tobogan dug 272metra, zatvoreni tobogan sa kamikaze deonicama dug 223 metra, 13 manjih i dečijih tobogana, otvoreni velnes bazen, koridori vodenog toka, đakuzi ležaljke, brzaci, “pećinsko kupatilo”, pokriveni dečiji raj. U kompleksu “tihi velnes” su 25-metarski prelivni bazen sa plivanje i drugi bazeni, finska sauna, parna komora, aromatična kabina, infra sauna, slana komora. U terapeutskom bloku pružaju se reumatološke, fizoterapeutske i rehabilitacione usluge, balneološki tretmani.

Program putovanja:

1. dan   (24.6.)         BEOGRAD-NOVI SAD-SEGEDIN
Sastanak grupe u Beogradu na parkingu kod Sava Centra u 07:00 časova. Polazak u pravcu novog Sada u 07:30 časova. U 09:00 časova okupljanje grupe u Novom Sadu na parkingu kod hotela Sajam. Vožnja do Segedina sa usputnim kraćim pauzama radi odmora. Nakon dolaska u Segedin, panoramsko razgledanje grada autobusom. Smeštaj u hotel Hunguest Forras 4*. Nastavak programa u Akvapolisu, korišćenje bazena sa vodenim toboganima, otvorenih bazena, medicinskog kupatila, ulazak u “Tihi velnes” bazeni, sauna, infra sauna, parno kupatilo, aroma kabina, sauna na otvorenom. Ograničenje: boravak u Akvaparku do 3 sata i ulazak u “Tihi velnes” osobama starijim do 16 godina. Slobodno vreme za individualne programe. Predlažemo fakultativni odlazak na večeru u čardi na obali Tise. Noćenje.
2. dan (25.6.)             SEGEDIN
Posle doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor, uživanje u kompleksu vodenog grada. Mogućnost fakultativnog obilaska Pik muzeja paprike i salame. Takodje, kako je u periodu 24.6.-26.6.2011. Festival ruža, preporučujemo izlet u Sirig - poseta ružičnjaku, izložba i vašar cveća, koncerti, vatromet. Preporučujemo segedinske riblje specijalitete – riblji čvarci, riblja čorba, turoš čusa. Noćenje.
3. dan (26.6.)             SEGEDIN-NOVI SAD-BEOGRAD
Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Segedina u 17:00 časova. Povratak u Novi Sad i Beogradu večernjim časovima. Završetak programa.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE

PRETRAZITE SAJT

Paket aranžman na bazi 2 noćenja: 

Tip smeštaja
Cena u EUR po osobi za 2 noćenja
Dvokrevetna soba
100
Doplata za jednokrevetnu sobu
45

Cena aranžmana uključuje:
-
autobuski prevoz na relaciji Beograd-Segedin-Beograd, sutobusom turističke klase sa klimom, audio i video opremom,
- smeštaj u hotelu Hunguest Forras 4* www.hotelforras.hunguesthotels.com na bazi 2 noćenja sa doručkom – ishrana po principu švedskog stola,
- ulaznice za susedni Napfenzfurdo Aquapolis Syeged kupališni kompleks www.aquapolis.hu (porodični wellness, bazeni sa vodenim atrakcijama, vodeni park sa toboganima, bazeni sa lekovitom vodom, štrand)
- ulaznicu dnevno jednom maksimalno za 3 sata u Tihi wellness (mogućnosti za relaksaciju samo za starije osobe od 16 godina da bi se gostima omogućilo mirno okruženje za odmaranje).
- Usluge: bazeni sa različitim atrakcijama, kupke, svet saune, parno kupatilo, haloterapija, tepidarijum, aroma soba i spoljna sauna,
- gostima su na raspolaganju WiFi internet, bade mantil
- na dan odlaska iz hotela može se koristiti Tihi wellness samo pre podne do 11 časova,
- troškove pratioca grupe.

Cena aranžmana ne uključuje:
-
boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta i iznosi 1,50 eur po osobi i noći,
- troškove medjunarodnog zdravstvenog osiguranja,
- individualne troškove putnika,
- ostale nepomenute usluge.

Popusti za decu:
-
do 4 godine besplatan aranžman sa obrokom,
- 4-12 godina za decu koja su sa porodicom u istoj sobi dobijaju 50% popusta.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu naše poslovne banke MARFIN BANK za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:
30% akontacija prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama do polaska na put.

NAPOMENA:
Organizator putovanja nije ovlasćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od aranžmana, te podleže troškovima otkaza prema Opštim uslovima putovanja agencije SABRA COMPANY.
Preporučuje se putnicima sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU, a po pitanju neophodnih novčanih sredstava za boravak, zdravstvenog osiguranja, potvrde o smeštaju i drugo, informisu na web-site www.europa.rs ili u ambasadi zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.
Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, promene u tarifama prevoznika ili drugim slučajevima koji utiču na cenu putovanja. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni.
Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od uslova.

Grupni programi - minimum za realizaciju programa je 30 putnika,  u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
U slučaju manje plaćenih aranžmana agencija zadržava pravo korekcije cene ili otkazivanje programa najkasnije 5 dana pre polaska.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije SABRA COMPANY d.o.o. usaglašeni sa standardima YUTA
ORGANIZATOR PUTOVANJA:
SABRA COMPANY d.o.o., licenca: OTP 5/2010., izdata od APR, Registar turizma, 27.01.2010. godine.
Program putovanja sa cenovnikom br. 1 od 23.05.2011.