::Letovanje 2022 / Leto 2022 :: Turska :: Sarimsakli ::
 

AUTOBUSKI PREVOZ SARIMSAKLI

 
Program putovanja:

Autobus polazi DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele. Dolazak u letovalište je u ranim jutarnjim satima.
Povratak autobusa (transfera) iz Sarimsaklija je poslednjeg dana boravka u kasnim popodnevnim ili večernjim satima sa mesta dolaska, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnika putem infotabli, usmeno telefonom ili SMS-om.

U zavisnosti od broja putnika (ispod 35), postoji mogućnost transfera od/do skretanja sa glevnog puta na putu za Kušadasi.
 
Mesto i vreme polaska:
grad
mesto polaska
vremenska razlika u odnosu na
publikovano vreme polaska iz Beograda
 (u satima:minutima):
Novi Sad
mesto polaska će biti objavljeno naknadno
- 2:00
Kikinda
Dr. Zorana Djindjića 19,
ispred agencije Banat Tours
- 3:00
Zrenjanin
OMV pumpa,
kod glavne autobuske stanice
- 2:00
BEOGRAD
mesto polaska će biti objavljeno naknadno
* 06:00 *
(vreme polaska je podložno promenama)
Mali Požarevac
uredjeni parking posle isključenja/petlje Mali Požarevac
+ 0:25
Kolari
motel / pumpa Kolari
+ 0:30
Mihajlovac
pumpa Lukoil
+ 0:35
Požarevac
restoran “Požarevačka petlja”
kod naplatne rampe Požarevac
+ 0:45
Velika Plana
motel Velika Plana/pumpa NIS
+ 1:10
Svilajnac, Topola
motel Stari Hrast/MOL pumpa
+ 1:25
Batočina
restoran “Kapija Šumadije”
kod naplatne rampe Batočina
+ 1:45
Kragujevac
(do Batočine)
parking kod tržnog centra Roda
+ 0:45
Čačak
(do Batočine)
parking kod tržnog centra Roda
(na glavnom putu)
- 0:15
Kraljevo
(do Pojata)
sa Keja
+ 0:45
Vrnjačka Banja
(do Pojata)
pumpa “Knez petrol” na kružnom toku
+ 1:10
Trstenik
(do Pojata)
parking kod autobuske stanice
+ 1:30
Kruševac
(do Pojata)
parking kod Crkve Lazarica
+ 2:00
Jagodina
pumpa Coral (u odlasku);
pumpa Mol (u povratku)
+ 2:00
Ćuprija
motel Ravanica (u odlasku);
pumpa Lukoil (u povratku)
+ 2:15
Paraćin
restoran Tito/M PETROL pumpa
+ 2:20
Pojate
restoran Evropa
+ 2:30
Aleksinac
restoran Istanbul (u odlasku);
pumpa Lukoil (u povratku)
+ 2:45
Niš i okolina
mesto polaska će biti objavljeno naknadno
+ 3:00
BP Gasprom (Nais) (za putnike koji nisu iz Niša)
+ 2:50
Pirot
benzinska pumpa Blue petrol
+ 4:00
Dimitrovgrad
restoran “Happy stars”
+ 4:30
NAPOMENE
Polazak iz Novog Sada je garantovan, bez obzira na broj putnika. Za polaske (transfere) iz Zrenjanina, Kragujevca, Kraljeva, Čačka, Vrnjačke Banje, Trstenika i Kruševca minimalan broj putnika je 2 (tj. 2 pune cene).
Za polaske iz Novog Sada i Zrenjanina postoji mogućnost presedanja u drugi autobus u Beogradu. Marš ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je u isključivoj nadležnosti agencije. Marš ruta ne mora biti najkraćim putem -  direktno, (na primer Zrenjanin – Beograd ili Novi Sad - Beograd), već može ići preko Novog Sada, odnosno Zrenjanina i obrnuto i slično. Način transfera i marš ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Za polaske iz Kragujevca, Kraljeva, Vrnjačke Banje, Trstenika, Kruševca i Čačka postoji mogućnost presedanja u drugi autobus kod Batočine/Pojata. Marš ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je u isključivoj nadležnosti agencije. Marš ruta ne mora biti najkraćim putem - direktno. Način transfera i marš ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Vremena (tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda) su okvirna i zavise od predvidjenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja.
Postoji mogućnost ulazaka i na usputnim stanicama na autoputu koje nisu navedene u tabeli, ali isključivo na mestima predvidjenim za stajanje (parking, pumpa, motel, restoran). Zabranjeno  je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ukrcaja putnika!
Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim/manjim vozilom (po potrebi agencije) od medjustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do medju stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).
TOKOM SEZONE, MOGUĆA JE PROMENA MESTA I VREMENA POLASKA!
Putnik je DUŽAN da se LIČNO informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.
 
Opšte informacije:

VAŽNE NAPOMENE i izvodi iz Opštih uslova putovanja:Svi autobusi su sa licenciranim pratiocem grupe, turističke klase, opremljeni klima, video i audio uredjajima, sa svom potrebnom tehničkom dokumentacijom o ispunjenosti propisa za prevoz putnika u domaćem i medjunarodnom saobraćaju. Vreme polaska i povratka autobusa proveriti u agenciji i kod predstavnika dan pre polaska, odnosno povratka, te u slučaju kašnjenja ili ne dolaska putnika na mesto polaska ili povratka autobusa, agencija ne preuzima odgovornost. U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. U slučaju nepoštovanja ovih odredaba, pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku. Bebe i deca do 12 godina moraju imati svoje sedište (ne mogu biti u krilu). Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), posebne potrebe putnika, kao i vreme uplate aranžmana. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Dolazak autobusa na odredište je u pre podnevnim satima, a povratak u mesto polaska u jutarnjim satima (osim iz Turske kada je u popodnevnim satima ili u slučajevima više sile). Moguć je ulazak i izlazak putnika na svim isključenjima, benzinskim pumpama, restoranima i motelima na putu Novi Sad i Kikinda – Preševo, Novi Sad i Kikinda – Dimitrovgrad i Niš - Batrovci, kao i gradovima udaljenim do 20 kilometara od glavne marš rute (o čemu odlučije isključivo agencija i nema obavezu obaveštavanja putnika o tome). Iskrcaj putnika i broj mesta iskrcaja putnika pre konačnog mesta odredišta (npr. usputna letovališta i hoteli udaljena od glavne marš rute do 20 kilometara) su u isključivoj nadležnosti agencije i ona nema obavezu obaveštavanja putnika o tome (broju iskrcaja). U slučaju dodatnog transfera  autobusm ili manjim vozilom (npr. Beograd - Novi Sad, Nea Moudania - Neos Marmaras i slični) moguće je čekanje do šezdeset minuta. Agencija odredjuje mesta polaska i dolaska autobusa, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uobičajena mesta za pauze u zemlji i inostranstvu su neke od pumpi sa odmorištima na marš ruti, kao i motel Predejane ili Džep, u trajanju od 20 – 60 minuta. Zadržavanje u povratku u “free shop-u“ je od 20 – 30 minuta. Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku, a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi, ili skrati, predvidjene pauze (uključujući i “free shop“). Uplatom prevoza smatra se da je putnik pročitao navedene napomene i izvode i da  prihvata sve gore navedeno, bez prava na naknadni prigovor i žalbu.
PRTLJAG:  Prtljag je ograničen na 1 kofer do 20kg i jedan ručni prtljag do 4kg po osobi, u odlasku i povratku. U slučaju viška prtljaga, prevoznik ili agencija (u interesu putnika) neće primiti višak prtljaga, kao ni druge stvari koje nisu za ličnu upotrebu. Putnik je dužan da sam organizuje nakadni transport viška prtljaga i stvari.
PREVOZNIK: Preduzeće Barbados je glavni – primarni prevoznik putnika Organizatora putovanja SABRA. To ne znači da će svi putnici biti u autobusima preduzeća Barbados. Zbog većeg broja putnika od predvidjenog ili iz tehničkih razloga (zakašnjenje usled saobraćajne gužve, kvara i slično), Organizator putovanja, po potrebi, može angažovati bilo kog drugog prevoznika i autobus istog kvaliteta, za svoje potrebe, a da o tome ne obavesti svoje partnerske agencije i putnike. U slučaju kvara autobusa tokom trajanja putovanja, koji se ne može otkloniti u roku od dva sata, Organizator putovanja će obezbediti drugi autobus, istog ili sličnog kvaliteta, u najkraćem mogućem roku.
OBAVEŠTENJE: Molimo Vas da na mestu polaska autobusa obratite pažnju na novac i prtljag, (ispred i u autobusu) zbog džeparoša i osoba koje se lažno predstavljaju kao radnici agencije Sabra ili vozači.

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT