:: Wellness & Spa :: Wellness paketi ::
 

WELLNES & SPA PAKETI

 

Hotel Izvor - Arandjelovac

Hotel “Izvor” se nalazi u podnožju planine Bukulja. Sa čistim vazduhom i blagom klimom, i uz uvek prisutnu "ružu vetrova", koja svežim bukuljskim vazduhom napaja aranđelovačku kotlinu, hotel "Izvor" je idealno odredište za odmor i uživanje.Od centra Aranđelovca ga deli samo park Bukovičke Banje, a od Beograda je udaljen 75 km. Luksuzan hotel “Izvor” je kongresno SPA & wellness resort hotelsko zdanje koje se prostire na preko 32.000 m2 i u kome u isto vreme može da boravi oko 3.500 gostiju! Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, opuštanje u mineralnoj vodi, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitness – sve to ćete pronaći u hotelu “Izvor”! Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj svetskoj kuhinji, kao i u domaćim gastronomskim specijalitetima, koje samo za Vas pripremaju internacionalni i domaći kuvari. 
Hotel ima 8 jednokrevetnih soba, 81 dvokrevetnu sobu, 60 superior soba 11 apatmana i 5 superior apartmana. Ostali sadr\aji: pansionski restoran, italijanski restoran San Marino, lobby bar, konferencijski centar, internet kafe, Wellness centar (veliki centralni zatvoreni bazen, dva manja dečija zatvorena bazena, vrući bazen, bazen za odmaranje, hidromasažna kada, tepidatium, parno kupatilo, bio sauna, ruska banja, Vischy masaža, finska suva sauna, dve sobe za masažu, tuševi sda zvučnim i svetlosnim efektima), dečija igraonica, usluga pranja i peglanja veša, obezbeđen parking, concierge, zubar, lekar... Sve sobe i apartmani imaju kupatilo sa fenom (tuš kabina ili hidromasažna kada ili đakuzi), bademantil, LCD TV, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef, wireless internet.

 
cena na upit
 
ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI INDIVIDUALNIH POLAZAKA U NAVEDENIM TERMINIMA
(ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja)
Organizator putovanja je SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora
 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT