:: Wellness & Spa :: Wellness paketi ::
 

WELLNES & SPA PAKETI

 

Prezident - Palić

Hotel Prezident je otvoren 2000. godine.
Hotel poseduje aperitiv bar, menjačnicu, restoran, salu za seminare, malu salu za sastanke, bazene sa đakuzijem. Gostima je na raspolaganju 24-časovni sobni servis, masaža, sefovi za čuvanje dragocenosti, usluga korišćenja bežičnog interneta, usluge pranja i peglanja veša. U okviru hotela nalaze se i letnja bašta, igralište za decu i parking prostor.
U sastavu hotela su 4 apartmana, 16 soba sa francuskim lezajem i 32 dvokrevetne sobe. Sve sobe su luksuzno opremljene, svaka poseduje kablovsku televiziju sa plazma tv, telefon sa direktnim biranjem i mini bar. Ukupno osam soba sa francuskim ležajem i svi apartmani imaju klimatizaciju.

Wellness & Spa hotela "Prezident" prostire se na 1000m2 i sadrži:
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen (parno kupatilo) koji je ovalnog oblika dimenzija 9 x 6 m. Temperatura vode je od 26-28 °C. U okviru bazena su mlaznice koje omogućavaju hidromasažu kao i masaža lastin rep. Đakuzi kada u okviru zatvorenog bazena ima nesto višu temperaturu i istovremeno može primiti 6 osoba. Suvu finsku saunu za 6 osoba. Hidromasažni bazen sa temperaturom vode od 35 °C u ambijentu koji pruža gostima intimnu atmosferu. Fitness centar koji je opremljen sa najnovijom opremom TechnoGym i to sa multifunkcionalnim spravama, slobodnim tegovima, kardio programom (bicikl, trake za trčanje, steper)... Gostima su na raspolaganju usluge masaže i kozmetičkog salona. U ponudi je nekoliko vrsta masaža: relax masaža celog tela, relax parcijalna masaža, aroma masaža i sportska masaža.

PONUDA I
4 dana / 3 noći
cena na upit

U CENU RANŽMANA JE UKLJUČENO:
Tri noćenja sa doručkom za dve osobe, koriščenje hidromasažne kade, unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena kao i đakuzija u sklopu bazena, teretane. Postoji mogućnost doplate za pomoćni ležaj, kao i doplate za ručak / večeru .
Check in : 14h   /   check out : 12h.

 
PONUDA II
4 dana / 3 noći
cena na upit

U CENU RANŽMANA JE UKLJUČENO:
Tri polupansiona za dve osobe, koriščenje hidromasažne kade, unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena kao i djakuzija u sklopu bazena, teretane. Postoji mogućnost doplate za pomoćni ležaj, kao i doplate za ručak / večeru.

 
Postoji mogućnost rezervacije smeštaja nezavisno od ponuđenih paketa
(kraći ili duži boravak).
Više informacija potražite u agenciji.
 
ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI INDIVIDUALNIH POLAZAKA U NAVEDENIM TERMINIMA
(ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja)
Organizator putovanja je SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT