:: Letovanje 2015 / Leto 2015 :: Grčka :: Krf :: Krf apartmani ::
 

ARTEMIS - DASSIA - KRF

Odličan izbor za vaše letovanje. Dve velike bajkovite apartmanske vile, koje izgledom i sadržajem omogućuju vrhunski odmor.
Lokacija:Smeštene su neposredno uz glavnu ulicu Dasije sa velikim brojem café barova, restorana, super marketa, internet caféa, a udaljenost od najlepših plaža Dasije je oko 400m. Ulaskom iz glavne ulice u prostor gde su smeštene vile, pruža se veliki vrt sa uvek zelenom negovanom travom, stablima maslina, raznovrsnim i čudesnim kaktusima i velikim lepo uređenim bazenom sa ležaljkama i suncobranima. U dubini parka - vrta smeštene su dve apartmanske kuće sa 16 apartmana, izuzetno skladnog izgleda i lepog arhitektonskog rešenja sa ne skrivenim uticajem arhitekture Mediterana i Venecije. Do centra glavnog grada Krfa ima samo 12km, a stiže se odličnom gradskom autobuskom vezom. Vila ima sopstveni parking.
Apartman 02 / Studio 02: sadrži dva ležaja, kuhinjski deo (frižider, električni bokal, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, wi-fi internet, kupatilo sa peškirima, mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, balkon sa garniturom za sedenje.
Apartman 04: sadrži dve odvojene spavaće sobe i veliki dnevni boravak sa dodatnim rasklopivim ležajem i sa trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, električni bokal, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, wi-fi internet (besplatan), kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.

 
 
 

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


KRF APARTMANI:

Mapa Krfa
Ostale vile na Krfu
Osiguranje (i vize)