:: Letovanje 2011 / Leto 2011 :: Grčka :: Perdika ::
 

REGINA MARE 4* - PERDIKA

Veliki kompleks koji se nalazi na obali u podnožju Perdike (oko dva kilometra od mesta) i na oko desetak kilometra od letovališta Sivota. Parga je na dvadestak kilometara. Hotel je starijeg datuma, tradicionalne grčke klubske arhitekture, sa puno prostora, cveća i zelenila. Smešten je u prelepom ambijentu, tik iznad sopstvene plaže kojom je povezan liftom. Regina Mare se sastoji od 120 soba i ima veliki bazen i dečji bazen, prodavnicu, frizerski salon, menjačnicu, konferencijsku salu, teatar, poslovni centar, fitnes centar, stoni tenis, bilijar, internet konekciju u lobiju, saunu, restoran, nekoliko barova, tavernu sa prelepim pogledom na zaliv, diskoteku, snek bar na plaži, dečje igralište i dnevnu i večernju dečju animaciju, dva teniska terena, košarkaški teren, odbojku na plaži i opremu za vodene sportove, mini golf, organizovanu celodnevnu i večernju animaciju gostiju, sopstvenu crkvu, parking za sto vozila.... Sobe su prostrane i konforne, sve su sa pogledom na more i svaka sadrži TWC sa fenom, mali frižider, centralnu A/C, TV, telefon i veliku terasu sa pogleom na ostrva Paksi i Krf, od kojeg zastaje dah. Pored standarnih soba, u hotelu su na raspolaganju porodične sobe (sa fancuskim ležajem i dva prava kreveta na sprat). Dodatni sadržaji kao što su sauna, trim sala, sportski tereni (osim večernjeg korišćenja), ležaljke oko bazena i na plaži, mini golf, bilijar... su besplatni, promotivno za naše goste. Usluga u hotelu Regina Mare je polupansion – izvanredan “švedski sto” (samoposluživanje).

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


PERDIKA HOTELI:

Mapa regije
Autobuski prevoz
Sopstveni prevoz
Osiguranje (i vize)
PAKET ARANŽMAN (hotelski smeštaj i autobuski prevoz)
Cene su po osobi za ceo boravak (dinarski deo aranžmana) i po osobi dnevno (devizni deo aranžmana (u eurima))
dinarski deo aranžmana
odrasli
9.500  (za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 8.000)
deca 0-12 godina
7.000  (za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 7.000)
smene za autobuski prevoz (autobus polazi dan ranije u odnosu na navedene datume):
27.05/06.06/16.06/26.06/06.07/16.07/26.07/05.08/15.08/25.08/04.09/14.09 - 10noćenja
za sopstveni prevoz je moguće birati datume i broj noćenja
          TERMINI                 
   TIP SMESTAJA
po
jedinici
po
osobi
max.
osoba
usluga
01.05 - 30.06
11.09 - 10.10
01.07 - 16.07
01.09 - 10.09
17.07 - 31.07
01.08 - 06.08
23.08 - 31.08
07.08 - 22.08
REGINA MARE 4* - PERDIKA
standardna soba
 
2+2
PP
47
53
65
71
83
popusti
standardna soba
I i II dete 0-3 g. - besplatno
doplate
III i IV odrasla osoba
24
28
30
36
36
I dete 3-13 g.
10
10
10
10
10
II dete 3-13 g.
besplatno
besplatno
besplatno
10
10
I i II dete 13-18 g.
13
13
13
13
13
SPECIJALNI POPUSTI
(na devizni deo)
popust važi za uplatu 50% deviznog dela aranžmana do 30.04.2011.
-10% za celu sezonu
NAPOMENE za SMEŠTAJ
Kolona max. osoba označava broj osoba koje plaćaju punu cenu + osoba koje koriste odredjeni popust (ne označava broj ležajeva). Broj ležajeva koji se dobijaju u odredjenom tipu smeštaja se razlikuje od hotela do hotela i najčešće zavisi od uzrasta osoba koje u njemu borave.
NAPOMENE za AUTOBUSKI PREVOZ
doplate
za polazak iz Novog Sada 1.500 dinara, za polazak iz Kikinde 1.700 dinara, za polazak iz Zrenjanina 1.500 dinara
popusti
za polazak iz Niša 500 dinara
napomena
u zavisnosti od broja putnika za Perdiku (ispod 35), postoji mogućnost transfera iz Parge
 Program putovanja (molimo Vas da mesto i vreme polaska proverite (potvrdite) u agenciji dan pred put): 
polazak
Autobus polazi DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele. Iz Novog Sada (parking hotela Sajam) u 13.00 časova, iz Beograda (veliki parking ispred hotela Intercontinental - savska strana) u 15.00 i iz Niša (parking kod teniskih terena kod Nišave - u slučaju manjeg broja od 10 putnika, organizovan transfer do benzinske pumpe Nais) u 18.00 časova.
povratak
Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka u 16.30 časova iz hotela Regina Mare.
NAPOMENE za SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz (osim u slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, kada treba da kontaktraju predstavnika telefonom).
Download cenovnika:    Perdika i Parga - hotelski smeštaj     Perdika i Parga hoteli - specijalni popusti
POPUSTI na rane uplate (ne odnose se na dodatne usluge): 
- uplate u celosti, od 10. DECEMBRA do 28. FEBRUARA: 7% POPUST
- uplate u celosti, od 01. MARTA do 31. MARTA: 5% POPUST

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu, zbirno, sa svim bankarskim troškovima naše poslovne banke:
uplata u celosti ili 30% akontacije, ostatak 15 dana pred put ili po uslovima rezervacije ukoliko se koriste odobreni popusti (gotovinski, čekovima na rate (zaključno sa 15.12.2011.) – za studente i penzionere bez administrativnih troškova, administrativnom zabranom na platu (zaključno sa 15.12.2011.), platnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro, Euroline i American Express – vlasnici kartica Banca Intesa i Alpha mogu plaćati aranžmane na rate (do 9 rata) bez kamate). Posebne pogodnosti za vlasnike Marfin Travel Visa kartice - plaćanje do 24 mesečne rate, prva rata 3 meseca nakon uplate.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja
- autobuski prevoz (za sopstveni prevoz umanjenje je iskazano u tabeli)

ARANŽMAN  NE OBUHVATA:
- Za putnike koji nemaju novi (crveni) biometrijski pasoš,  neophodna je grčka šengen viza. Troškovi izdavanja garancije - apliciranje za INDIVIDUALNU vizu iznose 690 dinara po rezervaciji. Grčka individualna viza: 35 eur. Za informacije o neophodnoj dokumentaciji pogledajte ovde.
- zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi oisguravajuće kuće. Za informacije o cenama i uslovima pogledajte ovde.
Putnicima koji imaju plave pasoše, neophodna je polisa zdravstvenog putnog osiguranja, prilikom apliciranja za vizu.
Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš, polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- osiguranje od otkaza, posledica nesrećnog slučaja i prtljaga – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće. Osiguranje nije obavezno, ali se preporučuje. Za informacije o cenama i uslovima pogledajte ovde.
- ostale nepomenute troškove

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od aranžmana, te podleže troškovima otkaza prem Opštim uslovima putovanja agencije SABRA COMPANY.
- Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) informišu na sajtu Delegacije  EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

VAŽNE NAPOMENE:
- Navedeni popusti za treću, četvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
- Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu je dostupna u agenciji.
- Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 30%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su  690 dinara po rezervaciji.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika.
Krajnji rok za otkaza aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora