:: Letovanje 2022 / Leto 2022 :: Grčka :: Pelion ::
 

LEDA VILLAGE RESORT 4* HORTO
PELION

Lokacija:
Hotelski kompleks Leda Village Resort se nalazi na nešto manje od 50 kilometara od Volosa, na zapadnoj strani jednog od najvećih i najlepših grčkih poluostrva, Peliona. U blizini tradicionalnog sela Horto, smešten u malom zalivu, kompleks se kroz maslinjak blago spušta ka sopstvenoj plaži i kristalno bistrom i čistom moru. Nedaleko od hotela je i selo Milina, pozanto po svojoj prelepoj plaži i tavernama, ali i ruševine antičkog grada Olizon.
google maps koordinate: 39.192700, 23.211623
Plaža:
Hotel je smešten je na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ograničen broj suncobrana i ležaljki na plaži su uključeni u cenu.
Sadržaj hotela:
Leda Village Resort (Sabrina procena 3*) gradjen je u stilu starog grčkog sela u obliku atrijuma i sastoji se od glavne zgrade sa recepcijom i restoranom i manjih tradicionalnih kuća sa po nekoliko studija, suita (apartmana) i soba, koje su medjusobno povezane popločanom stazom koja vodi kroz mediteransko zelenilo i cveće, do glavne zgrade i plaže sa ležaljkama i suncobranima. U jednom delu kompleksa se nalaze i zasebne vile sa sopstvenim bazenom (cene na upit).
Kompleks ima recepciju sa lobijem, wifi u javnim delovima hotela (besplatno), bar, restoran - tavernu, bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima, dečji bazen, otvoreni djakuzi, veliki vrt sa igralištem za decu, pikado, teniski teren (uz doplatu), teren za mali fudbal i košarku, mali SPA (sauna i masaže uz doplatu), stoni tenis, teren za mini golf, sportove na vodi (uz doplatu) i parking. Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca (do 10 kg).
Smeštajne jedinice/tipovi smeštaja:
Sve sobe imaju TWC sa fenom, A/C, telefon, SAT TV, mali frižider, terasu ili verandu sa pogledom na more.
*Standardna soba / Standard room / za 2-4 osobe:
dva standardna ležaja ili francuski ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja
*Studio / Studio / za 2-4 osobe:
dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofa i pomoćni ležaj; pored navedenih sadržaja imaju i i mali deo za pripremu toplih napitaka i laganih obroka (špagete, jaja, viršle...)
*Porodični suite (apartman) / Family suite / za 2-6 osoba:
sastoji se od dve prostorije, spavaće sobe sa bračnim ležajem i dnevnog boravka sa dva standardna ležaja i pomoćnim ležajem (6. osoba, dete 0-2 god., deli zajednički ležaj); pored navedenih sadržaja imaju i i mali deo za pripremu toplih napitaka i laganih obroka (špagete, jaja, viršle...)
Usluga:
Usluga u hotelu Leda Village Resort je polupansion ili pun pansion: doručak, ručak i večera - “švedski sto” (samoposluživanje).
Sajt hotela:
www.ledapelion.com/index.html
Napomena:
Udaljen od velikih naselja, hotel Leda Village predstavlja pravu oazu mira za porodice i sve one željne mirnog odmora, ali i one koji žele aktivan odmor. Pozicija hotela predstavlja idealnu polaznu tačku za istraživanje predivnog Peliona i stotine plaža rasutih u zalivu Pegastikos, ali i u spoljnom delu poluostrva, prema Skiatosu.
 
Leda Village Resort 4*
FOTO GALERIJA
Leda Village Resort 4*

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


PELION HOTELI:

Mapa - Pelion
Sopstveni prevoz
Osiguranje (i vize)
 
  • CENOVNIK HOTELA
    sopstveni prevoz
  • PROGRAM 
    PUTOVANJA
  • USLOVI i NAČIN PLAĆANJA
    i OPŠTE NAPOMENE
LETOVANJE 2022. - HOTELSKI SMEŠTAJ/SOPSTVENI PREVOZ
HOTEL LEDA VILLAGE RESORT 4* - HORTO - PELION

SOBE / MAKSIMALAN BROJ OSOBA
broj osoba
max odraslih osoba
ADL-ADULTS
popust za decu/uzrast
CHD-CHILDREN / CHILD AGE
Standardna soba / Standard room
2-4
3
CHD 0-12
Studio / Studio
2-4
3
CHD 0-12
Porodični suite (apartman) / Family suite
2-6*
4
CHD 0-12 i CHD 0-2*
NAPOMENE:
U family suite dete CHD 0-2* (kao 6. osoba u sobi) deli zajednički ležaj i boravi besplatno (ne ukucava se u formu pretrage).
USLUGA / BOARD:
polupansion (PP) / half board (HB)
pun pansion (PA) / full board (FB)

Unesite podatke za pretragu:
početak korišćenja smeštaja (check-in) / broj noćenja (nights) / broj soba (rooms) / broj osoba: odrasli (adults) i deca do 18 g. (children)
opšte napomene za unos podataka i rezultate pretrage

Dobijena cena (u Eur) je sa uracunatim popustima za uplatu akontacije prilikom rezervacije.