:: Letovanje 2012 / Leto 2012 :: Grčka :: Zakintos :: Zakintos apartmani ::
 

PAPILLON - ARGASSI ZAKINTOS

Smešten je u samom centru Argasija, a na samo 200 metara od plaže. Sagrađen u grčkom stilu porodičnih apartman/hotela sa prijateljskom atmosferom i uvek uslužnim i ljubaznim osobljem. Objekat poseduje recepciju, restoran, igraonicu za decu, snack bar i sopstveni veliki raskošan bazen sa pool barom u senci stoletnih palmi. Četvorokrevetni i petokrevetni apartmani (duplex) se sastoje od dve odvojene spavaće sobe, izdvojenom kuhinjom (frižider, rešo sa dve ringle, električni bokal, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima (uz doplatu 6 eur dnevno, na licu mesta), TV. Kupatilo–tuš/wc sa peškirima. Terasa sa garniturom za sedenje. Sef se doplaćuje na recepciji (2 eur dnevno). Vila je B kategorije.

 

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


ZAKINTOS APARTMANI:

Mapa Zakintosa
Ostale vile na Zakintosu
Osiguranje (i vize)
PAKET ARANŽMAN (apartmanski smeštaj i autobuski / avio prevoz) - 10/11 noćenja
Cena po osobi: 3.000,00 dinara (deca 0-12 godina 2.000,00 dinara) + cena prevoza u tabeli u Eur + cena smeštaja u tabeli u Eur
PREVOZ - AUTOBUSOM
75 Eur (dete od 0 do 2 godine - besplatno)
PREVOZ - AVIONOM
/
125 Eur (dete od 0 do 2 godine - besplatno)
VILA
TIP SMESTAJA
USL.
31.05.
10.06.
20.06.
01.07.
11.07.
22.07.
01.08.
12.08.
22.08.
02.09.
12.09.
broj noćenja:
 
10
10
11
10
11
10
11
10
11
10
10
PAPILLON 2+*
Apart/hotel sa bazenom
App 04
NA
39
59
99
119
159
179
189
179
129
99
59
App 05
39
49
89
99
129
139
149
139
109
89
49
Legenda: NA-najam studija/apartmana Std02/Std03-dvo ili trokrevetni studio App02/App03-dvo ili trokrevetni apar.
App04-četvorokrevetni apart. (dve sobe) App04 (2+2)-četvorokrevetni apart. (velika soba sa 2 ležaja. + 2 ležaja na sprat)
Download cenovnika:   Zakintos - apartmanski smeštaj

DINARSKI DEO ARANŽMANA: 
Plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta, iznos je naznačen u tabeli.
CENA BUS/AVIO PREVOZA: 
Cena je po osobi. Naznačena je u tabeli u Eur (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.
CENA SMEŠTAJNIH USLUGA:
Cena je po osobi, naznačena je u tabeli u Eur (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin, objekat i uslugu.

BUS PREVOZ AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima-video-audio) 
BEOGRAD • ZAKINTOS • BEOGRAD

PPROGRAM PUTOVANJA:  Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Prvi dan: polazak autobusa u 13:00h iz Beograda (Sava Centar - savska strana), iz Novog Sada (parking hotela Sajam) u 11:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11/12.dan: boravak u izabranom terminu (10 ili 11 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama. 12/13.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Zakintosa je oko 18:00h. 13 ili 14.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.
U CENU BUS ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
Autobuski prevoz na relaciji Beograd-Zakintos-Beograd sa pratiocem grupe, prevoz trajektom Kilini-Zakintos grad-Kilini (vožnja traje oko 85 minuta), usluge smeštaja (10 ili 11 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli, izabrane pansionske usluge (10 ili 11 noćenja) u hotelu prema tabeli, servis predstavnika agencije i troškovi organizacije programa.
U CENU BUS ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja, doplata za dodatni prevoz Novi Sad - Beograd - Novi Sad u iznosu od 2.000 din, individualni troškovi putnika i ostale nepomenute usluge.

AVIO PREVOZ (poseban čarter let)  BEOGRAD • ZAKINTOS • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJADan polaska - poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10/11.dan: boravak u izabranom terminu (10 ili 11 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama. 11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Zakintosa prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.
U CENU AVIO ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
Avio - čarter let na relaciji Beograd-Zakintos-Beograd, usluge smeštaja (10 ili 11 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli, izabrane pansionske usluge (10 ili 11 noćenja) u hotelu prema tabeli, servis predstavnika i animatora agencije i troškovi organizacije programa.
U CENU AVIO ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja, troškovi transfera aerodrom - apartman/hotel - aerodrom u iznosu od 15€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.), aerodromska i druga taksa u Beogradu i na Zakintosu (očekivan iznos oko 38€, ne plaćaju deca od 0-2 god.. Plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre početka putovanja), taksa za poskupljenje goriva (plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre putovanja),individualni troškovi putnika i ostale nepomenute usluge.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke  na dan uplate.
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 40 % od cene aranžmana, a ostatak – gotovinski, čekovima građana na četiri jednake mesečne rate ili platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express),  najkasnije 15 dana pre putovanja. Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate.
Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koj se vrši u dinarima po prodajnim kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja.

OPŠTE NAPOMENE:
Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Apartmani i studija, čiste se svaka tri dana, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom raskloplivi i manjih dimenzija od standardnog ležaja.
Rezervacija hotela se vrši po uplaćenoj akontaciji. Konačna potvrda rezervacije se dobija u narednih 48 sati po uplati. Ukoliko se rezervacija ne potvrdi od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika.
Krajnji rok za otkaza aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora.
Cenovnik br. 2 od 17.01.2012.